Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Αθλητισμός

Προμηθέας: Και ο Κακλαμανάκης στο στόχαστρο

Δημοσιεύθηκε

στις

Αν και απομένουν μερικές ώρες έως ότι τελειώσει η χρονιά για τον Προμηθέα, ήδη στον οργανισμό, ετοιμάζονται για την επόμενη, έχοντας τη σύμφωνη γνώμη του προπονητή Μάκη Γιατρά, που θα «τραβήξει το κουπί» της νέας περιόδου.

Ήδη ο πατρινός στην καταγωγή προπονητής έχει ζητήσει ποιους παίκτες επιθυμεί να έχει μαζί του και να δουλέψει, ενόψει του νέου πρωταθλήματος με τους διοικούντες την ομάδα να μην του… χαλούν χατίρι.

Στον Προμηθέα έχει κλείσει ο Βασίλης Μουράτος για τρία χρόνια, με την ανακοίνωσή του να γίνεται πιθανώς αύριο και μετά το τέλος των παιχνιδιών με τη Λάρισα.

Από εκεί και έπειτα η πατρινή ομάδα κινείται να αποκτήσει τον συμπαίκτη του Μουράτου στο Λαύριο, Δημήτρη Κακλαμανάκη, ενώ στη συνέχεια υπάρχουν κι άλλες ανανεώσεις αθλητών.

Έχει υπάρξει η καταρχήν συμφωνία τόσο με τον Μάρκους Φόστερ, όσο και με τον Τρέβις Σίμπσον, ενώ άγνωστο είναι τι θα γίνει με τους Ρέι, Άντριτς και Γκράν, παράλληλα εκτός Προμηθέα μένει ο Ντάριο Χαντ. Από την άλλη κι σε ό,τι αφορά τους υπόλοιπους παίκτες και δη τους μικρούς, οι Μπαζίνας και Πλώτας θα δοθούν με τη μορφή δανεισμού σε άλλο σύλλογο για να πάρουν λεπτά συμμετοχής, ενώ δεν αποκλείεται το ίδιο να γίνει με τον νεαρό Λάγιο.

Αφήσαμε τελευταίους τα αδέλφια Αγραβάνη, καθώς η περίπτωσή τους είναι ιδιάζουσα. Οι διοικούντες την ομάδα, προσπαθούν να πείσουν τον Γιάννη Αγραβάνη να μείνει στην ομάδα, με τον αθλητή να βρίσκεται σε σκέψεις για το αν θα μείνει ή όχι.

Σε ό,τι αφορά τώρα τον Δημήτρη Αγραβάνη, οι «σειρήνες» για τον ίδιο είναι πολλές και την τελική απόφαση θα την πάρει ο ίδιος για το που επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του.

ΣΠΥΡΟΣ Γ. ΝΤΙΝΟΣ

*Από την έντυπη έκδοση της “Γ”.


Ροή ειδήσεων

Advertisement