Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Στοίχημα

Μπαίνει στο κυρίως ταμπλό ο Ίμερ

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Ακόμα μια ημέρα με εμφανή την απουσία μεγάλων αθλητικών γεγονότων στο κουπόνι μας και αυτό μας οδηγεί στο να στραφούμε στο τένις, εκεί όπου υπάρχει δράση, κυρίως στα γήπεδα με το γρασίδι. Το Γουίμπλεντον έχει ήδη ανοίξει τις θύρες του για τα προκριματικά, εκεί όπου έχουμε φτάσει στο 3ο γύρο και οι νικητές των αγώνων θα έχουν μια θέση στο κυρίως ταμπλό.

Το πιο ενδιαφέρον, ίσως, ζευγάρι στους άντρες, είναι αυτό ανάμεσα στον Αυστραλό Τζέισον Κούμπλερ και τον Σουηδό Ελίας Ίμερ, δυο παικτών με εμπειρία από μεγάλα τουρνουά και καλές επιτυχίες στο πρόσφατο παρελθόν.

ΤΖ. ΚΟΥΜΠΛΕΡ: Διανύει μια αρκετά καλή σεζόν ο Αυστραλός, κάτι που τον έχει ανεβάσει στο νούμερο 98 του κόσμου, λίγες θέσεις πιο κάτω από το ανώτερο του, το 91. Ο Κούμπλερ στοχεύει στο να βρεθεί στο κυρίως ταμπλό στο Γουίμπλεντον και έχει προετοιμαστεί κατάλληλα για το λόγο αυτό. Πέρασε, πάντως, δύσκολα από Ιλκέλ και Τιράντε στους δυο προηγούμενους γύρους και ο Ίμερ θα είναι το πιο υψηλό εμπόδιο. Έχει παίξει σε πολλά τουρνουά φέτος, όμως είναι το πρώτο του σε γρασίδι. Παίκτης κυρίως Τσάλεντζερ, που στο Ρολάν Γκαρός πέρασε στο 2ο γύρο, για πρώτη φορά στη καριέρα του.

ΕΛ. ΙΜΕΡ: Ο Ελίας Ίμερ είναι ο μεγάλος αδερφός του πολύ δυνατού Μίκαελ Ίμερ, παιδιά που έχουν καταγωγή από την Αιθιοπία, αλλά έχουν γεννηθεί και παίζουν με τα χρώματα της Σουηδίας. Ο Ελίας είναι πιο χαμηλά σε κατάταξη από τον αδερφό του, όμως έχει πολλές ικανότητες και έχει παίξει σε πολύ υψηλό επίπεδο. Στα προκριματικά του Γουίμπλεντον ήδη πέρασε πολύ άνετα με 2-0 τους Μιλόγεβιτς και Μπονάντιο και στοχεύει να παίξει για δεύτερη φορά στη καριέρα του στο πρώτο γύρο του κυρίως ταμπλό, έχοντας για συμπαράσταση και τον αδερφό του, που περιμένει.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Πολύ μεγάλο παιχνίδι και για τους δυο, καθώς δεν είναι συχνό φαινόμενο να φτάνουν μια ανάσα από το κυρίως ταμπλό του Γουίμπλεντον. Ο Κούμπλερ δείχνει σε καλή κατάσταση, όμως ο Ίμερ έχει κάνει πολύ καλές εμφανίσεις έως τώρα. Θα επιλέξουμε τη νίκη του Σουηδού στο 1.90 του Stoiximan.

Στοιχηματικές εταιρείες και Casino Προσφορές* Εγγραφής live στο arxondasbet.com, με δωρεάν προγνωστικά του διάσημου Άρχοντα από το 2000. (21+ Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)


Ροή ειδήσεων

Advertisement