Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2022
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Ν.Ε. Αχαΐας ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής: 26 χρόνια από τον θάνατο του Ανδρέα Παπανδρέου

Δημοσιεύθηκε

στις

 

 

Με αφορμή τη συμπλήρωση 26 χρόνων από τον θάνατο του Ανδρέα Παπανδρέου, η Ν.Ε. Αχαΐας ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής εξέδωσε ανακοίνωση αναφέροντας πως «26 χρόνια πριν ο αποχωρισμός του λαοπρόβλητου, χαρισματικού και ανυπέρβλητου Ηγέτη συγκλόνισε την οικουμένη. Η προσωπικότητα που ανέτρεψε τα πολιτικά δεδομένα και έφερε τον Λαό στην εξουσία, ενώ παράλληλα κατέστησε την χώρα μας ως παράγοντα σταθερότητάς στην ευρύτερη περιοχή.

Ο Ηγέτης της μεγάλης προοδευτικής παράταξης που συνέδεσε το ΠΑ.ΣΟ.Κ. με τις μεγάλες μεταρρυθμιστικές πολιτικές που ακόμα και σήμερα αποτελούν τους πυλώνες της Δημοκρατίας, όπως το Εθνικό Σύστημα Υγείας, η Αιρετή Τοπική Αυτοδιοίκηση, το φορολογικό σύστημα, τα μεγάλα έργα εκσυγχρονισμού που ανέδειξαν την χώρα μας ισχυρή. στην Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο.

Ενώ διαδραμάτισε πρωταγωνιστικό ρόλο για την ειρήνη και τον σεβασμό των δικαιωμάτων του ανθρώπου, κληρονομώντας μας με το τεράστιο κοινωνικό αποτύπωμα της Εθνικής αξιοπρέπειας και της αταλάντευτης Εθνικής κυριαρχίας.

26 χρόνια μετά όλες οι παραπάνω πρωτοβουλίες του και όχι μόνο, παραμένουν επίκαιρες και ζωντανές στις μνήμες μας».

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Οι λόγοι της απουσίας Πελετίδη από την διήμερη επίσκεψη Μητσοτάκη

Δημοσιεύθηκε

στις

Ντόρος μεγάλος έγινε για το γεγονός ότι ο Κώστας Πελετίδης έλαμψε διά της απουσίας του κατά τη διήμερη επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Πάτρα.

Και η επίσημη δικαιολογία της Μαιζώνος ήταν ότι δεν ζήτησε ο πρωθυπουργός να δει τον δήμαρχο! Πώς, όμως, να ζητούσε να τον δει, αφού ήταν στον Βόλο; Αστείες δικαιολογίες! Ήταν μια συνειδητή επιλογή της δημοτικής αρχής να μην υπάρξει καμία επαφή με τον Μητσοτάκη.

Ο Βόλος ήταν, απλώς, το πρόσχημα. Τώρα, γιατί απέφυγε ο Πελετίδης τον πρωθυπουργό, ενώ έχει κάνει πορείες στην Αθήνα φτάνοντας ακόμη και στην πόρτα του Μεγάρου Μαξίμου, είναι κάτι που σηκώνει μεγάλη συζήτηση.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι δεν ήταν κάποιο λάθος, κάποια παράλειψη, κάποια αστοχία. Άσε που υπάρχει και η εκτίμηση ότι η δημοτική αρχή δεν ήθελε να… ενοχλήσει τον πρωθυπουργό.

* «Πιστεύουμε ότι ο κ. Πελετίδης έχει δημιουργήσει τείχος προστασίας στην κυβερνητική πολιτική» λέει η «Ώρα Πατρών». «Δεν ήθελε να εκτεθούν στο προσκήνιο οι συμφωνίες που έχουν συνάψει και η άτυπη αλληλοϋποστήριξή τους», λέει ο Νίκος Νικολόπουλος. Μα καλά, και αν υποθέσουμε ότι τα έχουν βρει Πελετίδης και κυβέρνηση, οι πορείες και τα συλλαλητήρια στην Αθήνα γιατί γίνονται, ρε παιδιά; Για ξεκάρφωμα;

ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΗΛΗ ΑΙΧΜΗΡΑ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣΣ

Περισσότερα

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Ζητούν ανακαίνιση των αστικών λεωφορείων

Δημοσιεύθηκε

στις

-Την ανακαίνιση στάσεων των αστικών λεωφορείων ζητούν πολλοί συμπολίτες, θεωρώντας ότι βρίσκονται σε κακή κατάσταση.

Αντίστοιχα, στη Θεσσαλονίκη τον τελευταίο χρόνο πραγματοποιούνται αντικαταστάσεις στάσεων στο πλαίσιο του ειδικού προγράμματος ενίσχυσης των Δήμων “Φιλόδημος” από το Υπουργείο Εσωτερικών.

ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΗΛΗ ΑΙΧΜΗΡΑ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ

Περισσότερα

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Εμπορικός Σύλλογος Πατρών: Ανοίγουν δυο Κυριακές ακόμη

Δημοσιεύθηκε

στις

Σήμερα το βράδυ συνεδριάζει η διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου της Πάτρας η οποία αναμένεται να περάσει στο εορταστικό ωράριο των γιορτών το άνοιγμα των καταστημάτων την επόμενη Κυριακή 11 του μηνός αλλά και την Κυριακή 18 του μηνός, λίγο πριν τα Χριστούγεννα.

Όσον αφορά τον απολογισμό της προχθεσινής Κυριακής 27/11/2022, ο Εμπορικός Σύλλογος της Πάτρας αναφέρει ότι οι καταναλωτές προτίμησαν να κάνουν τις αγορές τους τα προηγούμενα 24ωρα. To επόμενο 10ήμερο η αγορά αναμένεται να επανέλθει πάλι σε… χαμηλές πτήσεις, εν αναμονή της εορταστικής περιόδου.

Περισσότερα
Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement

Αυτή την εβδομάδα