Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Το αστυνομικό δελτίο της ημέρας (24/6)

Published

on

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΪΑΣ

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι πώλησε σε χρήστη ναρκωτικών ουσιών 1,2 γραμμάρια ηρωίνης. Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του συλληφθέντα οι αστυνομικοί βρήκαν και κατάσχεσαν ακόμη 8,15 γραμμάρια ηρωίνης.

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στη Χαλανδρίτσα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ερυμάνθου,  ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σκύλος ιδιοκτησίας του , προκάλεσε σωματικές βλάβες σε γυναίκα που κινούνταν πεζή.

Συνελήφθη, χθες αργά το βράδυ, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου, μια αλλοδαπή γυναίκα, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε σε αυτοκίνητο που οδηγούσε, βρέθηκαν στην κατοχή της και κατασχέθηκαν πέντε γραμμάρια κάνναβη, ένας μεταλλικός τρίφτης με υπολείμματα κάνναβης και ένας σπρέι πιπεριού.

Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ του Τμήματος Άμεσης Δράσης Αγρινίου, δύο ανήλικοι ημεδαποί, ηλικίας 15 και 17 ετών, διότι μετέβησαν σε χώρο στάθμευση υπηρεσιακών οχημάτων του ΔΕΔΔΗΕ και αφαίρεσαν από φορτηγό (αγροτικό) σαράντα μέτρα χάλκινα καλώδια.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Δυτικής Στερεάς Ελλάδος, με την οποία του επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης πέντε ετών για διακεκριμένη κλοπή.

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αγρινίου, με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών για παραβάσεις του κώδικα οδικής κυκλοφορίας.

Συνελήφθησαν, χθες το πρωί και το μεσημέρι, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Αγρινίου και της ειδική ομάδας ελέγχων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας, δύο άτομα, διότι οδηγούσαν οχήματα στερούμενοι άδειας ικανότητας οδήγησης.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ

Συνελήφθησαν, σε καταυλισμό στην Ηλείας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, δύο άτομα, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε στις οικίες τους, με τη συνδρομή κλιμακίου του ΔΕΔΔΗΕ, διαπιστώθηκε ότι τις ηλεκτροδοτούσαν παράνομα, έχοντας συνδεθεί απευθείας, χωρίς μετρητή στο δίκτυο διανομής ηλεκτρικής ενέργειας.

Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, σε περιοχή της Ζαχάρως, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο, που του διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν 4,2 γραμμάρια κάνναβης και μικροποσότητα κοκαΐνης.

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στον Πύργο, από αστυνομικούς της ειδικής ομάδας ελέγχων, της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, μια ημεδαπή γυναίκα, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που της διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσε σε βάρος της καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αγρινίου, με την οποία της επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 22 μηνών για υπόθεση κλοπής.

Ροή ειδήσεων

Advertisement