Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

Βαρύ πένθος για τη Δέσποινα Μοιραράκη – Πέθανε ο σύζυγός της, ναύαρχος Γιάννης Κοντούλης

Δημοσιεύθηκε

στις

Βαρύ πένθος για την Δέσποινα Μοιραράκη, καθώς, όπως έγινε γνωστό, ο σύζυγος της, ναύαρχος Γιάννης Κοντούλης πέθανε τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Σύμφωνα με όσα είπε ο Δήμος Βερύκιος στην εκπομπή “Happy Day”, τον τελευταίο καιρό έδινε σκληρή μάχη με τον καρκίνο. “Πάλεψε όπως σε όλη του τη ζωή, πάντα με τη δύναμη και το θάρρος που τον χαρακτήριζε”, όπως σημείωσε ο δημοσιογράφος.

Βαρύ πένθος για τη Δέσποινα Μοιραράκη - Πέθανε ο σύζυγός της, ναύαρχος Γιάννης Κοντούλης

“Το τραγικό είναι ότι και οι δύο γονείς του Γιάννη ζουν, πήγαν χθες στο νοσοκομείο για τελευταία φορά. Ο Γιάννης είχε πέσει σε κώμα. Ήταν ένας πολύ καλός αξιωματικός. Τον γνώριζα από την πορεία του”, περιέγραψε εν συνεχεία ο Δήμος Βερύκιος.

ΜΟΙΡΑΡΑΚΗ ΚΟΝΤΟΥΛΗΣ

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Καβούρι, την 1η Ιουνίου του 2011, με όλα τα παραδοσιακά έθιμα του πολεμικού ναυτικού.

Η Δέσποινα Μοιραράκη την 1η Ιουνίου γιόρτασε 11 χρόνια ευτυχισμένου έγγαμου βίου στο πλευρό του Γιάννη Κουντούλη. “1/6/2011 – 1/6/2022. Παναγία μου σε ευχαριστώ για αυτά τα 11 χρόνια ζωής. Happy anniversary”, έγραψε σε ανάρτησή της.

ΜΟΙΡΑΡΑΚΗ ΚΟΝΤΟΥΛΗΣ
ΜΟΙΡΑΡΑΚΗ ΚΟΝΤΟΥΛΗΣ

“Είχαμε γνωριστεί στα Χανιά. Είχα πάει για μία έκθεση και ήταν και εκείνος, κυβερνήτης της φρεγάτας Σπέτσαι, για μια άσκηση. Το βράδυ συναντηθήκαμε σε ένα εστιατόριο τυχαία. Ήμουν εγώ με τον γιο μου και δυο-τρεις φίλες μου και εκείνος με την παρέα του. Με είδε, τον είδα και ένας κοινός φίλος μας σύστησε. Τον ρωτάω πώς είναι η φρεγάτα και αμέσως μου πρότεινε να με ξεναγήσει. Την επομένη, επισκέφθηκα στη Σούδα το καράβι. Έπειτα από 10 μέρες, συναντηθήκαμε στην Αθήνα. Από τότε τα τελευταία 10 χρόνια είμαστε συνεχώς μαζί. Είναι ένας πραγματικός τζέντλεμαν ο άντρας μου και εγώ πολύ τυχερή που τον βρήκα”, είχε δηλώσει για τον σύζυγό της η Δέσποινα Μοιραράκη σε συνέντευξή της.

ΜΟΙΡΑΡΑΚΗ ΚΟΝΤΟΥΛΗΣ
ΜΟΙΡΑΡΑΚΗ ΚΟΝΤΟΥΛΗΣ
ΜΟΙΡΑΡΑΚΗ ΚΟΝΤΟΥΛΗΣ


Ροή ειδήσεων

Advertisement