Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Στοίχημα

Περισσότερες λύσεις οι Ρουμάνοι

Δημοσιεύθηκε

στις

Εν αναμονή την έναρξης του σπουδαίου τουρνουά τένις στο Γουίμπλεντον, ρίχνουμε τα «δίχτυα» μας σε όλες τις διαθέσεις διοργανώσεις από κάθε άθλημα, με στόχο να κάνουμε λίγο πιο «πλούσιο» το στοιχηματικό μας απόγευμα. Τελευταία αγωνιστική των ομίλων στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ19 σήμερα και τα ματς έχουν ενδιαφέρον. Διάβασε για στοιχημα προσφορεσ*.

Για το 1ο όμιλο, Γαλλία και Ιταλία έχουν ήδη περάσει και θα παίξουν για τη πρώτη θέση και ένα καλύτερο «σταύρωμα» στα ημιτελικά, ενώ Ρουμανία και Σλοβακία παίζουν για τη 3η θέση, που οδηγεί σε αγώνα μπαράζ.

ΡΟΥΜΑΝΙΑ Κ19: Πάλεψαν στα ίσα κόντρα στις ισχυρές Ιταλία και Γαλλία, γνωρίζοντας τιμητικές ήττες με 2-1. Ο στόχος της ομάδας ήταν εξαρχής η 3η θέση στον όμιλο και από κει και πέρα, ότι ερχόταν θα ήταν κέρδος. Στα θετικά της υπόθεσης το γεγονός πως στο τελευταίο ματς της κάνει και η ισοπαλία για να τερματίσει πάνω από τους Σλοβάκους, έχοντας καλύτερη διαφορά τερμάτων. Φυσικά, οι Ρουμάνοι δεν πρόκειται να παίξουν συντηρητικά, μιας και θέλουν να «γευτούν» τη χαρά της νίκης.

ΣΛΟΒΑΚΙΑ Κ19: Ήταν σαφώς βελτιωμένη απέναντι στην Ιταλία σε σχέση με τη πρεμιέρα της, όμως δε κατάφερε σε ακόμα ένα ματς να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα, χάνοντας με 1-0. Οι οικοδεσπότες έχουν «χτυπητές» αδυναμίες στην άμυνα και πρέπει να εμφανιστούν ακόμα καλύτεροι στο τελευταίο ματς του ομίλου, αν θέλουν να διεκδικήσουν ένα εισιτήριο για το Παγκόσμιο Κύπελλο Κ20, που θα δίνει του χρόνου στην Ινδονησία. Κόντρα στη Ρουμανία θα μπει αναγκαστικά επιθετικά, ψάχνοντας μόνο τη νίκη.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Μπορεί να έχουν ήδη κριθεί οι 2 πρώτοι στον όμιλο, όμως ο νικητής του αγώνα σήμερα θα τερματίσει στη 3η θέση και θα έχει την ευκαιρία να παίξει σε ματς μπαράζ για μια θέση στο Μουντιάλ Κ20 του χρόνου. Η Ρουμανία έχει δείξει σαφώς καλύτερα στοιχεία και παρότι της κάνει η ισοπαλία, θα επιλέξουμε τον άσο στο 2.40 του Stoiximan.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις


Ροή ειδήσεων

Advertisement