Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Αθλητισμός

Παναχαϊκή: Έφτασε αισίως τους 13 παίκτες-Ανανέωσαν Γιάννης Μπουρλάκης και Δημήτρης Τσακμάκης

Δημοσιεύθηκε

στις

Ολοένα και μεγαλώνει το δυναμικό της Παναχαϊκής ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Super League 2, καθώς η κοκκινόμαυρη ομάδα προχώρησε σε δύο ακόμη ανανεώσεις παικτών, που έβγαλαν μαζί της τη χρονιά, που πέρασε, φτάνοντας αισίως οι παραμένοντες τους δέκα τρεις.

Ύστερα από συζητήσεις λοιπόν, που έκαναν τόσο ο Γιάννης Μπουρλάκης, όσο και ο Δημήτρης Τσακμάκης με τον επικεφαλής Πέτρο Σταθάκη, συμφώνησαν κι αμφότεροι θα φορούν την κοκκινόμαυρη φανέλα.

ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Παναχαϊκή, εξέδωσε ανακοίνωση, η οποία και αναφέρει: «Η διοίκηση της Παναχαϊκής ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές Γιάννη Μπουρλάκη και Δημήτρη Τσακμάκη. Ευχόμαστε και στους δύο ποδοσφαιριστές να έχουν υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας στη Super League 2!».

ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΗΚΕ Ο Β. ΜΠΕΛΕΖΑΚΗΣ

Από την άλλη, συζητήσεις είχε ο Πέτρος Σταθάκης με τον νεαρό αμυντικό Βασίλη Μπελεζάκη-έπαιξε αρκετά παιχνίδια πριν τον τραυματισμό του-ωστόσο οι δύο πλευρές δεν τα βρήκαν στο οικονομικό, με αποτέλεσμα να μην επέλθει συμφωνία. Έτσι ο ποδοσφαιριστής θα ψάξει αλλού να βρει το «ποδοσφαιρικό του λιμάνι».

Ο ΧΑΝΤΙ ΠΙΘΑΝΩΣ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΚΡΗΤΗ

Μετά από μια επιτυχημένη σεζόν στη Γ΄ Εθνική κατηγορία με τη φανέλα της Παναχαϊκής o Άγγελος Χαντί είναι πολύ πιθανόν να επιστρέψει στην Κρήτη από τη νέα σεζόν για να συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα. Ο 32χρονος μεσοεπιθετικός σύμφωνα με αθλητική ιστοσελίδα φαίνεται ότι έχει δεχθεί πρόταση από ομάδα Γ΄ Εθνικής της Κρήτης και οι επόμενες ημέρες αναμένεται να δείξουν αν θα πει το «ναι» στη συγκεκριμένη ομάδα.

ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΤΡΕΙΣ ΠΡΩΗΝ ΚΟΚΚΙΝΟΜΑΥΡΟΙ

Τρεις πρώην παίκτες της Παναχαϊκής βρίσκονται στην λίστα με τους νεότερους ποδοσφαιριστές που έκαναν ντεμπούτο στο πρωτάθλημα της Super League 2 (παλαιότερα ονομαζόμενη Β’ Εθνική). Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Πλέγα που έκανε ντεμπούτο στο Παναχαϊκή-Αναγέννηση Επανομής 1-0 (31/3/2013) σε ηλικία 15 χρονών, 11 μηνών και έντεκα ημερών. Ο Γκέρτιν Χοτζάλι που επί προεδρίας Αλέξη Κούγια πέρασε από τους Πατρινούς, ενώ τελευταίος ήταν ο Πατρινός, Νίκος Μασούρας στο ματς Παναχαϊκή-Απόλλων Λάρισας 2-1 (7/1/2018) σε ηλικία 16 χρονών, έξι μηνών και 23 ημερών.

ΤΑΣΟΣ Α. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

*Από την έντυπη έκδοση της “Γ”. 

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement