Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Νικολούλη στην τελευταία εκπομπή: «Ελπίζω να μη μας φέρει τίποτα άλλο εκτάκτως πίσω την επόμενη εβδομάδα»

Δημοσιεύθηκε

στις

Η Αγγελική Νικολούλη ευχήθηκε καλό καλοκαίρι στους τηλεθεατές, ελπίζοντας να μην γίνει κάτι και να χρειαστεί αν επιστρέψει εκτάκτως.

Χτες (24/6) προβλήθηκε η τελευταία εκπομπή «Φως στο Τούνελ», με την Αγγελική Νικολούλη, όπου μίλησε ο Θύμιος Μπουγάς μετά το αίσιο τέλος στην υπόθεσή του, ενώ αποκαλύφθηκαν και διάλογοι που είχε η δημοσιογράφος με την Ρούλα Πισπιρίγκου, πριν την σύλληψή της.

Ωστόσο η Αγγελική Νικολούλη, στο «κλείσιμο» της εκπομπής ανέφερε πως αναμένονται και νέες εξελίξεις στην Πάτρα ενώ τόνισε: «Θέλω να σας ευχαριστήσω γιατί με πιέζουν για να κλείσω, είναι και η τελευταία εκπομπή ας μην τους χαλάσω το χατίρι. Λέμε, φίλοι μου, ότι είναι η τελευταία εκπομπή, ελπίζω να μη μας φέρει τίποτα άλλο εκτάκτως εδώ την ερχόμενη εβδομάδα. Πάντως με τα μέχρι τώρα δεδομένα λέμε το καληνύχτα και το καλό καλοκαίρι και θα ανταμώσουμε πάλι εδώ στη μεγάλη οικογένεια του MEGA από το φθινόπωρο».

Η δημοσιογράφος είπε πως «ελπίζω να μη μας φέρει τίποτα άλλο εκτάκτως εδώ την ερχόμενη εβδομάδα», επειδή πέρυσι ενώ είχε κλείσει η σεζόν και είχε προβληθεί η τελευταία της εκπομπή, είχε επιστρέψει με έκτακτη εμφάνιση καθώς υπήρξαν εξελίξεις στην υπόθεση των Γλυκών Νερών με την δολοφονία της Καρολάιν.

Ροή ειδήσεων

Advertisement