Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Στοίχημα

Ανεβαίνει αγωνιστικά η Ρόζενμποργκ

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Έχουμε μπει για τα καλά στη περίοδο προετοιμασίας των περισσότερων Ευρωπαϊκών ομάδων που ξεκινούν νωρίς τη νέα χρονιά με αγώνες για τις διεθνείς διοργανώσεις, όμως αυτή είναι και η περίοδος που στο κουπόνι μας δεσπόζουν τα Σκανδιναβικά πρωταθλήματα. Από τα πιο βασικά, αναμφίβολα, είναι αυτό της Νορβηγίας. Διάβασε τα οβερ σήμερα.

Για την 11η αγωνιστική της Ελίτσεριεν, λοιπόν, η ιστορική και πολυνίκης ομάδας της χώρας, Ρόζενμποργκ, θέλει να συνεχίσει την αγωνιστική της άνοδο, υποδεχόμενη την ουραγό του πίνακα Κρίστιανσουντ.

ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ: Αν μη τι άλλο, η περσινή 5η θέση της Ρόζενμποργκ στο πρωτάθλημα δε μπορεί να χαρακτηριστεί σαν επιτυχία, τη στιγμή που δεν υπήρχε διάκριση ούτε στο Κύπελλο, αλλά ούτε στην Ευρώπη. Από πέρσι, προπονητής της ομάδας είναι ο Κέτιλ Ρέκνταλ, ο «αναμορφωτής» της Χαμ Καμ και στόχος φέτος είναι τουλάχιστον η πρώτη 3άδα, για να επιστρέψει και στην Ευρώπη. Μέχρι ώρας η πορεία είναι μέτρια, όμως εντός έδρας η ομάδα παραμένει αήττητη, ενώ πέρασε με δυσκολία και στους «32» του Κυπέλλου, παίζοντας κυρίως με αλλαγές κόντρα στην αδύναμη Λεβάνγκερ.

ΚΡΙΣΤΙΑΝΣΟΥΝΤ: Παρέμεινε για 6η σερί σεζόν στα «σαλόνια» του Νορβηγικού ποδοσφαίρου, τερματίζοντας πέρσι στην εξαιρετική 6η θέση του πίνακα. Η Κρίστιανσουντ φέτος, πάντως, έχει ξεκινήσει αρκετά μέτρια και πιθανότατα θα είναι η πιο δύσκολη σεζόν της από τις πρόσφατες για τη παραμονή. Έπαιξε κυρίως με βασικούς πριν 3 ημέρες στο Κύπελλο, κερδίζοντας εύκολα 3-1 τη Στρίντχαϊμ, ομάδα 3ης κατηγορίας. Εκτός έδρας στο πρωτάθλημα έχει μόνο ήττες και θα πρέπει να κάνει ένα μεγάλο ματς για να πάρει κάτι από το Τρόντχαϊμ και την έδρα της Ρόζενμποργκ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Έχοντας δώσει τον απαιτούμενο χρόνο ξεκούρασης στους βασικούς της και με τη ψυχολογία σε καλά επίπεδα, η Ρόζενμποργκ αναμένεται να εκμεταλλευτεί τη δυνατή της έδρα και να πάρει ακόμα ένα τρίποντο απέναντι στην ουραγό Κρίστιανσουντ. Ο άσος μπορεί να συνδυαστεί είτε με το Over 1.5 (1.60 Stoiximan), είτε με το Over 2.5 (1.88 Stoiximan).

Για περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος, αναλύσεις αγώνων & προσφορές* εγγραφής στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος στο cleverbet.gr. *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. 21+ Παίξε υπεύθυνα


Ροή ειδήσεων

Advertisement