Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Κατερίνα Γρ. Σολωμού: «Καλή και γόνιμη θητεία στη νέα Νομαρχιακή»

Δημοσιεύθηκε

στις

Με αφορμή την εκλογή της νέας Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Αχαΐας και την ανάληψη καθηκόντων από τον γραμματέα, Νίκο Μοίραλη και τους υπεύθυνους των τομέων, το στέλεχος του κόμματος και αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου της Πάτρας, Κατερίνα Σολωμού, δηλώνει:

«Ο αγώνας μας ξεκίνησε, στην Πάτρα, την Αχαΐα και τη χώρα, για αλλαγή σελίδας. Η ΝΔ έχει αποτύχει στη διαχείριση των σημαντικότερων ζητημάτων της χώρας, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να ορθώσει πειστικό λόγο. Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, με όραμα, ρεαλιστικό σχέδιο, εμπειρία και γνώσεις για τους πολλούς. Για τους πολίτες που θέλουν να δουν τη ζωή τους να αλλάζει.
Εύχομαι γόνιμη θητεία στη νέα νομαρχιακή επιτροπή του κόμματος στην Αχαΐα, στον κ. Μοίραλη και σε όλα τα στελέχη της. Με ενότητα και σαφές πλαίσιο δράσης θα είμαι δίπλα σας και κοντά στους πολίτες. Εύχομαι να είμαστε αποτελεσματικός δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ της τοπικής κοινωνίας και της κεντρικής σκηνής, διεκδικώντας λύσεις στα προβλήματα, προτείνοντας και δημιουργώντας ένα ασφαλές περιβάλλον για την επόμενη ημέρα.
Θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις, δίπλα σας, αφενός να αυξήσουμε σημαντικά τα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ στην Αχαΐα και να εκπροσωπούμαστε από δύο βουλευτές στην επόμενη Βουλή και αφετέρου να ενδυναμωθούμε ακόμη πιο πολύ στην τοπική αυτοδιοίκηση. Στην κοινή μας πορεία, η ανεργία, η επιστροφή των νέων επιστημόνων στη βάση τους, η προσέλκυση επενδύσεων και το Πανεπιστήμιό μας, ας επιδιώξουμε να βρίσκονται στην κορυφή της ατζέντας. Επίσης, η ολοκλήρωση της Πατρών-Πύργου εντός χρονοδιαγραμμάτων, η έλευση του τρένου στο νέο λιμάνι, το φυσικό αέριο, η ανάπλαση του Λαδόπουλου, η προσέλκυση τουριστών, η ενδυνάμωση του τοπικού συστήματος Υγείας, οι αγρότες και η δύσκολη καθημερινότητα λόγω ακρίβειας ας γίνουν τομείς ισχυρής διεκδίκησης για αλλαγή μείγματος πολιτικής.
Είμαι και είμαστε όλοι μας σας. Καλό αγώνα!»

 

Περισσότερα


Ροή ειδήσεων

Advertisement