Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Στοίχημα

Πανίσχυρη εντός η Αρχεντίνος

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Ιούνιος και ο Ιούλιος θα είναι δυο μήνες αρκετά δύσκολοι για στοίχημα, ειδικά τα Σαββατοκύριακα, εκεί όπου θα δεσπόζουν τα Σκανδιναβικά πρωταθλήματα, που πήγαμε το πρώτο μας ταμείο χθες με τη Ρόζενμποργκ, αλλά και αυτά στη Λατινική Αμερική. Μάθε τα πάντα για τις προσφορές* εγγραφής

Στην Αργεντινή, η Λίγκα της πρώτης κατηγορίας ξεκίνησε το Β’ γύρο της πριν 4 αγωνιστικές και οι ομάδες αρχίζουν να ξεχωρίζουν. Σε ένα από τα πιο δυνατά ραντεβού της ημέρας, η Αρχεντίνος Τζούνιορς θα υποδεχθεί την Άρσεναλ Σαραντί.

ΑΡΧΕΝΤΙΝΟΣ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ: Βρέθηκε από νωρίς πίσω στο σκορ απέναντι στη Νιούελς τη περασμένη αγωνιστική, πάλεψε το ματς, όμως δε κατάφερε να σκοράρει, γνωρίζοντας μια ακόμα ήττα εκτός έδρας. Σημαντικό στοιχείο για την Αρχεντίνος το γεγονός πως έχει 5 νίκες στα τελευταία 6 στην έδρα της και θα ψάξει ακόμα ένα τρίποντο υποδεχόμενη την Άρσεναλ, μια ομάδα που συνήθως βγάζει το… λάδι στους αντιπάλους της. Τραυματίστηκε και θα λείψει ο βασικός φορ Άβαλος, όμως έχει επιστροφές στην αποστολή τους Ρενιέρο και Μινισάλε. Τραυματίας και ο αμυντικός Μακάλιστερ.

ΑΡΣΕΝΑΛ ΣΑΡΑΝΤΙ: Έχει μπει για τα καλά στο DNA της Άρσεναλ το γονίδιο του μαχητή. Η ομάδα από τη γειτονιά του Σαραντί στο Μπουένος Άιρες, έχει μόλις μια ήττα στα τελευταία της 7 παιχνίδια και αυτή ήταν πολύ οριακή με 2-1 από τη Μπόκα. Χαρακτηριστικό της στοιχείο πως παίζει πάντα για την ισοπαλία και ψάχνει τις φάσεις για κόντρα. Γνωρίζει πως το έργο της θα είναι πολύ δύσκολο στην έδρα της Αρχεντίνος, όμως δύσκολα θα αλλάξει τρόπο παιχνιδιού. Μοναδικός απών ο βασικός κίπερ Βέρνερ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η έδρα της Αρχεντίνος θα είναι ακόμα μια φορά το βασικό της «όπλο» στη προσπάθεια που κάνει για να έχει ένα θετικό φινάλε στη σεζόν. Η Άρσεναλ είναι από τις πιο δύσκολες να νικηθούν ομάδες της χώρας, όμως δεν έχει ακόμα νίκη στο Β’ γύρο και θα παίξει για την ισοπαλία. Δε θα είναι εύκολο το έργο των γηπεδούχων, όμως πρώτο σημείο είναι ο άσος στο 1.81 της Novibet.

Στοιχηματικές εταιρείες και προσφορές* εγγραφής στο arxondasbet.com, με δωρεάν προγνωστικά του διάσημου Άρχοντα από το 2000. (21+ Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)

Περισσότερα


Ροή ειδήσεων

Advertisement