Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Πλήρωσε πέντε φορές τη ρήτρα αναπροσαρμογής

Νέα απάτη σε βάρος Πατρινού, ο οποίος «παγιδεύτηκε» από αετονύχη και έχασε 5.400 ευρώ

Δημοσιεύθηκε

στις

 

 

 

Μέχρι και τη ρήτρα αναπροσαρμογής, ένα θέμα που καίει τους πάντες, χρησιμοποίησε αετονύχης για να εξαπατήσει το θύμα του. Και δυστυχώς, τα κατάφερε!

Το νέο περιστατικό εξαπάτησης καταγράφηκε προχθές όταν το ανυποψίαστο θύμα δέχθηκε τηλεφώνημα από άγνωστο άνδρα ο οποίος του συστήθηκε ως βοηθός του λογιστή του. Με άνεση του ζήτησε να του δώσει τους κωδικούς του τραπεζικού του λογαριασμού για να μπορέσει να του πιστώσει στον λογαριασμό του το ποσό του επιδόματος για τη ρήτρα αναπροσαρμογής.

Ο συμπολίτης μας πείσθηκε αμέσως και χωρίς να βάλει δεύτερη σκέψη στο μυαλό του, υπάκουσε στον δήθεν βοηθό του λογιστή του, δίνοντας τους προσωπικούς του κωδικούς και με ένα… κλικ «πέταξαν» από τον λογαριασμό του 5.400 ευρώ!

Όταν διαπίστωσε πως έπεσε θύμα πλεκτάνης που του έστησε επιτήδειος, κατήγγειλε το συμβάν στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών, η οποία και αναζητά τα ίχνη του άγνωστου δράστη.

Επειδή τα περιστατικά εξαπάτησης των πολιτών στην Πάτρα και στην ευρύτερη περιοχή έχουν αυξηθεί το τελευταίο διάστημα, η Αστυνομία καλεί τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να μην δίνουν σε κανέναν άγνωστο τους προσωπικούς τους κωδικούς, καθώς οι επιτήδειοι καραδοκούν.

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάει πίσω το Κιάτο- Αθήνα

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Μετατίθεται η επανεκκίνηση της διαδρομής του Προαστιακού, Κιάτο – Αθήνα που ήταν να ξεκινήσει προχθές. Ο Κώστας Γενηδούνιας, πρόεδρος των μηχανοδηγών του ΟΣΕ μιλώντας χθες στο Mega ανέφερε πως θα πάει χρονικά πιο πίσω, καθώς δεν έχουν λυθεί τα προβλήματα που αφορούσαν τη διέλευση από τις σήραγγες. «Εκεί πάμε παραπίσω γιατί υπάρχει ένα σημαντικό πρόβλημα στις επικοινωνίες και στις διελεύσεις από τις σήραγγες», είπε χαρακτηριστικά.

Περισσότερα

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

«Ελλάδα 2023, προκλήσεις και προοπτικές»

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Μια ενδιαφέρουσα ομιλία με θέμα «Ελλάδα 2023: Προκλήσεις και Προοπτικές» θα πραγματοποιήσει στις 7 το απόγευμα η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών Άννα Μαστοράκου, στην αίθουσα της Διακιδείου Σχολής. Η κ. Μαστοράκου από το βήμα θα αναπτύξει τις θέσεις της για ένα ενδιαφέρον θέμα, που ξεφεύγει από τα όρια της Ιατρικής και αφορά το σύνολο της κοινωνίας.

Περισσότερα

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Η ομιλία στην Πάτρα

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Η λογική λέει ότι ο πρωθυπουργός θα κλείσει τις αμιγώς προεκλογικές συγκεντρώσεις και ομιλίες του, σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα. Αν ακολουθηθεί η παραδοσιακή «οδός», τότε θα κάνει ομιλία στη Θεσσαλονίκη στις 18 Μαΐου και θα ακολουθήσει η τελευταία ομιλία της προεκλογικής περιόδου, στις 19 Μαΐου, στην Αθήνα.  Πριν από αυτές τις δύο ομιλίες, αναμένεται να μιλήσει και στην Πάτρα. Εάν αυτό θα γίνει την τελευταία εβδομάδα των εκλογών ή και λίγο νωρίτερα, θα το δούμε…

Περισσότερα
Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement

Αυτή την εβδομάδα