Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Πλήρωσε πέντε φορές τη ρήτρα αναπροσαρμογής

Νέα απάτη σε βάρος Πατρινού, ο οποίος «παγιδεύτηκε» από αετονύχη και έχασε 5.400 ευρώ

Δημοσιεύθηκε

στις

 

 

 

Μέχρι και τη ρήτρα αναπροσαρμογής, ένα θέμα που καίει τους πάντες, χρησιμοποίησε αετονύχης για να εξαπατήσει το θύμα του. Και δυστυχώς, τα κατάφερε!

Το νέο περιστατικό εξαπάτησης καταγράφηκε προχθές όταν το ανυποψίαστο θύμα δέχθηκε τηλεφώνημα από άγνωστο άνδρα ο οποίος του συστήθηκε ως βοηθός του λογιστή του. Με άνεση του ζήτησε να του δώσει τους κωδικούς του τραπεζικού του λογαριασμού για να μπορέσει να του πιστώσει στον λογαριασμό του το ποσό του επιδόματος για τη ρήτρα αναπροσαρμογής.

Ο συμπολίτης μας πείσθηκε αμέσως και χωρίς να βάλει δεύτερη σκέψη στο μυαλό του, υπάκουσε στον δήθεν βοηθό του λογιστή του, δίνοντας τους προσωπικούς του κωδικούς και με ένα… κλικ «πέταξαν» από τον λογαριασμό του 5.400 ευρώ!

Όταν διαπίστωσε πως έπεσε θύμα πλεκτάνης που του έστησε επιτήδειος, κατήγγειλε το συμβάν στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών, η οποία και αναζητά τα ίχνη του άγνωστου δράστη.

Επειδή τα περιστατικά εξαπάτησης των πολιτών στην Πάτρα και στην ευρύτερη περιοχή έχουν αυξηθεί το τελευταίο διάστημα, η Αστυνομία καλεί τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να μην δίνουν σε κανέναν άγνωστο τους προσωπικούς τους κωδικούς, καθώς οι επιτήδειοι καραδοκούν.

Ροή ειδήσεων

Advertisement