Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Ζήτημα ωρών πρέπει να θεωρείται η κλήση σε νέα κατάθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου για τους θανάτους Ίριδας και Μαλένας

Δημοσιεύθηκε

στις

Ζήτημα ωρών είναι η νέα κατάθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου, που είναι προφυλακισμένη για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις και για τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών της, μετά το πόρισμα των ιατροδικαστών Καρακούκη Καλογρηά που μιλά καθαρά για εγκληματική ενέργεια.

Το πόρισμα αυτό, πρόκειται να αμφισβητήσει η πλευρά της Ρούλας Πισπιρίγκου με τον δικηγόρο της να δηλώνει χθες Κυριακή ότι: «πρέπει να δούμε αν στο πόρισμα για Μαλένα και Ίριδα επιβεβαιώνονται τα παθολογικά αίτια».
Η Ρούλα Πισπιρίγκου αναμένεται να καταθέσει έως και την Τρίτη ως ύποπτη και για αυτές τις δύο υποθέσεις, ενώ δεν αποκλείεται να ζητήσει και να λάβει προθεσμία προκειμένου να μελετήσει τον φάκελο. Την ίδια ώρα φως στο καλά κρυμμένο μυστικό για την ώρα της δολοφονίας της Ίριδας φαίνεται πως ρίχνει η κατάθεση της αδελφής της Ρούλας Πισπιρίγκου η οποία δεν προσδιόρισε με σαφήνεια, τον χρόνο που έλειψε από κοντά της η Ρούλα Πισπιρίγκου, την ημέρα που πέθανε η Ίριδα.
Οι εισαγγελείς Πρωτοδικών Αντώνης Ελευθεριάνος και Απόστολος Ανδρέου έχουν στα χέρια τους τον φάκελο για την Μαλένα και την Ίριδα καλούνται να βρουν τον δολοφόνο τους.

«ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΙΚΑ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ»

«Ιατροδικαστικά έχει τελειώσει η υπόθεση. Είναι σαφές το νέο πόρισμα από τους κ. Καρακούκη και ΚΑλόγρηα ότι ο θάνατος των δύο παιδιών, της Μαλένας και της Ίριδας, έχει προέλθει από ασφυξία και ότι πρόκειται για δολοφονία», είπε χθες στον ΑΝΤ1, ο ιατροδικαστής Δημήτρης Γαλεντέρης, αναφερόμενος στο θρίλερ με την δολοφονία των τριών μικρών αδελφών στην Πάτρα.


Ροή ειδήσεων

Advertisement