Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

«Ο Δήμαρχος επέστρεψε υγιής και ακμαίος»

Δημοσιεύθηκε

στις

 

 

 

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022. Ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαϊας Σπύρος Μυλωνάς επέστρεψε στο γραφείο του μετά από μια σύντομη αποχή από τα καθήκοντά του εξ αιτίας ενός προβλήματος υγείας.

 

«Το πρόβλημα εντοπίστηκε και αντιμετωπίστηκε με επιτυχία» είπε ο Δήμαρχος στους συνεργάτες τους και αμέσως μετά προχώρησε σε μια δήλωση στην οποία ανέφερε τα εξής:

 

«Κάθε φορά που βρισκόμαστε αντιμέτωποι με ένα ζήτημα υγείας μαθαίνουμε στην πράξη τη σημασία του μεγαλύτερου αγαθού που είναι η υγεία μας. Πρόκειται για ένα πολύτιμο μάθημα αφού τα πάντα αποκτούν τις πραγματικές τους διαστάσεις. Γι’ αυτό και επαναλαμβάνω με όλη τη ψυχή την ευχή για υγεία σε όλους και όλες.

 

Επέστρεψα υγιής και ακμαίος. Είναι πολλά τα μέτωπα που έχουμε στο Δήμο και εκφράζω την αισιοδοξία μου για την επιτυχημένη κατάληξή τους προς όφελος όλων των συνδημοτών. Οφείλω όμως να εκφράσω ευχαριστίες και ευγνωμοσύνη. Ο τεράστιος όγκος των μηνυμάτων στήριξης, συμπαράστασης και αγάπης που έλαβα όλο το προηγούμενο διάστημα ήταν για μένα πηγή αισιοδοξίας και δύναμης. Ευχαριστώ όλους και όλες με την καρδιά μου και εύχομαι ξανά υγεία σε όλους».

Ροή ειδήσεων

Advertisement