Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2022
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Μια πρόταση της Βίβιαν Σαμούρη

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Την πρόταση για προμήθεια και λειτουργία στα νοσοκομεία της περιοχής, μαγνητικού εντερογράφου, διατύπωσε η αντιδήμαρχος Υγείας-Πρόνοιας, Βίβιαν Σαμούρη, στην ενημερωτική ημερίδα που διοργάνωσε η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία µε το Σωµατείο Ατόµων µε Νόσο Crohn και Ελκώδη Κολίτιδα Αχαΐας το πρωί του Σαββάτου, στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Αχαΐας.

Η κυρία Σαμούρη αναφορικά με την παραπάνω πρόταση, επεσήμανε ακόμη ότι δεν πρέπει να αναγκάζονται οι πάσχοντες συμπολίτες μας, μέσα στην οικονομική κρίση και με χιλιάδες οικονομικά προβλήματα, να να προσφεύγουν σε ιδιωτικές δομές υγείας.

 

 

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Ζητούν ανακαίνιση των αστικών λεωφορείων

Δημοσιεύθηκε

στις

-Την ανακαίνιση στάσεων των αστικών λεωφορείων ζητούν πολλοί συμπολίτες, θεωρώντας ότι βρίσκονται σε κακή κατάσταση.

Αντίστοιχα, στη Θεσσαλονίκη τον τελευταίο χρόνο πραγματοποιούνται αντικαταστάσεις στάσεων στο πλαίσιο του ειδικού προγράμματος ενίσχυσης των Δήμων “Φιλόδημος” από το Υπουργείο Εσωτερικών.

ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΗΛΗ ΑΙΧΜΗΡΑ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ

Περισσότερα

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Εμπορικός Σύλλογος Πατρών: Ανοίγουν δυο Κυριακές ακόμη

Δημοσιεύθηκε

στις

Σήμερα το βράδυ συνεδριάζει η διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου της Πάτρας η οποία αναμένεται να περάσει στο εορταστικό ωράριο των γιορτών το άνοιγμα των καταστημάτων την επόμενη Κυριακή 11 του μηνός αλλά και την Κυριακή 18 του μηνός, λίγο πριν τα Χριστούγεννα.

Όσον αφορά τον απολογισμό της προχθεσινής Κυριακής 27/11/2022, ο Εμπορικός Σύλλογος της Πάτρας αναφέρει ότι οι καταναλωτές προτίμησαν να κάνουν τις αγορές τους τα προηγούμενα 24ωρα. To επόμενο 10ήμερο η αγορά αναμένεται να επανέλθει πάλι σε… χαμηλές πτήσεις, εν αναμονή της εορταστικής περιόδου.

Περισσότερα

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Ευχές (σήμερα) στο «Βυζαντινό»

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Γιορτή του Πολιούχου της Πάτρας αύριο, αλλά και ονομαστική γιορτή του Αχαιού υφυπουργού Εξωτερικών, Ανδρέα Κατσανιώτη, ο οποίος ανακοίνωσε πως θα δεχθεί ευχές σήμερα το απόγευμα στο ξενοδοχείο «Βυζαντινό» της Ρήγα Φεραίου. Ο κ. Κατσανιώτης θα βρίσκεται στον χώρο του ξενοδοχείο από τις 6 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ για να υποδεχτεί τις ευχές των φίλων και συμπολιτών του.

 

Περισσότερα
Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement

Αυτή την εβδομάδα