Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Παναχαϊκή

Δημιουργήθηκε πενταμελής επιτροπή που θα «τρέξει» για αρκετά θέματα της Παναχαϊκής

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Από τη στιγμή που έγιναν οι εκλογές στην Ερασιτεχνική Παναχαϊκή με την επανεκλογή του Παναγιώτη Σεμιτέκολου στην προεδρία, πλέον άνοιξε ο δρόμος για τη σύσταση νέας ΠΑΕ.

Ύστερα λοιπόν από συντονισμένες προσπάθειες, δημιουργήθηκε πενταμελής επιτροπή, όπου σε αυτή θα βρίσκονται δύο άνθρωποι του περιβάλλοντος του επικεφαλής της κοκκινόμαυρης ομάδας κι αυτοί δεν είναι άλλοι από τους  Απόστολο Βεντουρή και Λευτέρη Καρφάκη, τους οποίους θα πλαισιώσουν από την Ερασιτεχνική τρία μέλη.

Πρόκειται για τους Κ. Ξένο, Κ. Αποστολόπουλο και Μ. Καραθανάση, που μαζί με τους δύο του Π. Σταθάκη, θα πρέπει έως τις 30 Ιουλίου να έχουν καταθέσει όλα τα απαραίτητα έγγραφα, έτσι ώστε η Παναχαϊκή να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Super League 2, όταν αυτό ξεκινήσει με το καλό…

ΚΑΙ Ο ΓΚΟΤΣΟΥΛΙΑΣ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ

Πέρα όμως από τα θέματα που τρέχει… αυτή την ώρα η διοίκηση της Παναχαϊκής το σίγουρο είναι ότι υπάρχουν και κάποιες πρώτες ανεπίσημες επαφές με ποδοσφαιριστές που αναμένεται να αποκτηθούν. Η «Γ» είχε αναφέρει κάποια ονόματα ενώ έχει διαρρεύσει ένα ακόμα και αυτό δεν είναι άλλο από του Γιάννη Γκοτσούλια του Ιωνικού.

Ο έμπειρος άσος είχε μια εκπληκτική χρονιά με τη φανέλα του Ιωνικού έχοντας 72 συμμετοχές, ένα γκολ και μια ασίστ ωστόσο δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με την ομάδα της Νίκαιας.

ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΜΕ ΤΟ ΠΑΜΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΟ

Οι άνθρωποι της Παναχαϊκής ζήτησαν να παραχωρηθεί το Παμπελοποννησιακό Στάδιο ως δεύτερη έδρα στο νέο πρωτάθλημα της Super League 2 αλλά και για χρήση του γηπέδου και κάποιες προπονήσεις που ενδεχομένως χρειαστεί.

Αυτό όμως όπως φαίνεται δεν είναι εφικτό καθώς η διοίκηση του Σταδίου ζητάει να πληρωθεί το ποσό των 9.000 ευρώ ως οφειλή από χρέη παλαιότερων ΠΑΕ κι επιπλέον 500 ευρώ ως κόστος του γηπέδου και 130 ευρώ για την κάθε προπόνηση.

Η διοίκηση της Παναχαϊκής αισθάνεται δυσαρέσκεια όταν οι σχέσεις με τη δημοτική αρχή φαινόταν να ήταν αρκετά καλές. Οι κοκκινόμαυροι μάλιστα τους έχουν δώσει δωρεάν 150 εισιτήρια για το πρώτο εντός έδρας ματς των μπαράζ με το κόστος να ανέρχεται στα 1.500 ευρώ.

Η Παναχαϊκή έχει να ρυθμίσει πολλά οικονομικά βάρη και όταν η διοίκηση του Σταδίου μιλάει για άμεση εξόφληση ενός μεγάλου ποσού όπως είναι τα 9.000 ευρώ φαίνεται να είναι πολύ δύσκολο να χρησιμοποιηθεί το Παμπελοποννησιακό Στάδιο ως δεύτερη έδρα.

Ο υπεύθυνος μάλιστα του Σταδίου ανέφερε ότι τα ίδια ποσά πληρώνουν για παραχωρητήριο ο Παναιτωλικός και ο Αστέρας Τρίπολης, ενώ οι κοκκινόμαυροι απαντούν ότι η ομάδα του Αγρινίου είχε τεράστια έσοδα από την Super League 1, πέρυσι πήρε επιχορήγηση από την Περιφέρεια 1,5 εκατομμύριο ευρώ και η Παναχαϊκή ούτε 1 ευρώ.

 

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement