Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
Connect with us

Ερασιτεχνικό

Με Αθανασόπουλο «καπετάνιο»

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Αστέρας Μιντιλογίου πέρυσι κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για την άνοδο στην Α’ Κατηγορία μετά από πολλά χρόνια. Η διοίκηση του Συλλόγου γνωρίζει ότι η μεγάλη κατηγορία του τοπικού πρωταθλήματος τη νέα αγωνιστική χρονιά θα είναι εξαιρετικά δύσκολη.

Γι’ αυτό το λόγο η πρώτη της κίνηση ήταν να έρθει σε συμφωνία με έναν προπονητή που να έχει την ανάλογη εμπειρία της Κατηγορίας και εν συνεχεία να είναι νέος με όραμα και όρεξη για δουλειά. Αυτόν τον επέλεξε στο πρόσωπο του Σπύρου Αθανασόπουλου που πέρυσι βρισκόταν στον πάγκο του Πήγασου που ολοκλήρωσε την χρονιά με απόλυτη επιτυχία με τους «βυσσινί» να παραμένουν στην μεγάλη κατηγορία. Ο Αθανασόπουλος έχει δουλέψει επίσης στον πάγκο του Ατρόμητου αλλά και του Αστέρα Τσουκαλεϊκων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Α.Σ. Αστέρας Μιντιλογλίου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του για τα επόμενα χρόνια, με τον προπονητή Σπύρο Αθανασόπουλο, ο οποίος αναλαμβάνει το ανδρικό τμήμα, το U-14 και το U-12.

Ο Σπύρος Αθανασόπουλος είναι κάτοχος διπλώματος UEFA B με εμπειρία στην Α’ κατηγορία και εξαιρετικές αξιολογήσεις στο πρόγραμμα YOU COACH, που χρησιμοποιούμε πλέον ,καθώς η ομάδα μας συνεργάζεται στο πρόγραμμα 360°soccer +

Σπύρο καλώς ήρθες στην ομάδα μας, και σου ευχόμαστε τα χρόνια της συνεργασίας μας να είναι πολλά και δημιουργικά».

Ροή ειδήσεων

Advertisement