Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Στοίχημα

Με καλή παράδοση η Γκόλουμπιτς

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Δυναμικά μπήκε τη χθεσινή ημέρα το Γουίμπλεντον στη καθημερινότητά μας, με σπουδαίες αναμετρήσεις, εκπλήξεις και πολλή βροχή. Η επιλογή μας να στηρίξουμε το παιδί-θαύμα της Βρετανίας, Έμμα Ραντουκάνου, δικαιώθηκε στο 100%, καθώς κέρδισε με 2-0 τη Φαν Ούιτφανκ, μπροστά σε ένα κοινό που την αποθέωσε. Διάβασε για την μπετ 365.

Συνέχεια σήμερα και πάλι στο δύσκολο γυναικείο ταμπλό, με τη συμμετοχή της Σάκκαρη. Η επιλογή μας θα είναι από το παιχνίδι της Ελβετίδας Βικτόρια Γκόλουμπιτς απέναντι στη Γερμανίδα Αντρέα Πέτκοβιτς.

Β. ΓΚΟΛΟΥΜΠΙΤΣ: Μπορεί να μη βρίσκεται στη καλύτερη σεζόν της καριέρας της, όμως όταν βγαίνει στο γρασίδι, γίνεται άλλος άνθρωπος. Η Βικτόρια Γκόλουμπιτς ξεκίνησε σχεδόν αμέσως μετά την αποτυχία της στο Ρολάν Γκαρός τη προετοιμασία για το Γουίμπλεντον, εκεί όπου πέρσι έκανε τη καλύτερη πορεία της καριέρας της, φτάνοντας ως τα προημιτελικά. Η Ελβετίδα νούμερο 51 στο κόσμο, οφείλει αυτή της τη πορεία κυρίως στα όσα έκανε πέρσι από το καλοκαίρι και μετά και θα προσπαθήσει να κάνει και φέτος το ίδιο. Κόντρα στη Πέτκοβιτς έχει 2/2, με νίκες πέρσι και φέτος.

Α. ΠΕΤΚΟΒΙΤΣ: Η πάλαι ποτέ εξαιρετική παίκτρια από τη Γερμανία, μέλος και της πρώτης 10άδας της WTA πριν 10+ χρόνια, καταφέρνει και διατηρείται άνετα μέσα στις 50-60 καλύτερες αθλήτριες τα τελευταία χρόνια. Το χορτάρι δεν είναι και το αγαπημένο της (έχει τις λιγότερες διακρίσεις από κάθε άλλη επιφάνεια), όμως στην αρχή της προετοιμασίας της είχε κερδίσει τη Μουγκουρούθα, πράγμα καθόλου εύκολο. Μπαίνει στο Γουίμπλεντον σαν αουτσάιντερ απέναντι στη Γκόλουμπιτς, όμως θα στηριχθεί στο σερβίς και τα δυνατά της φόρχαντ για να διεκδικήσει τη νίκη.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δυνατή αναμέτρηση στο πρώτο γύρο του θεσμού, με δυο τενίστριες που είναι δίπλα-δίπλα στη κατάταξη. Η Ελβετίδα παίζει στην αγαπημένη της επιφάνεια, έχει προπονηθεί αρκετά παρά το μικρό διάστημα μετά το Ρολάν Γκαρός και δείχνει πιο κοντά στη νίκη. Ο άσος στο 1.72 από τη Bet365.

Για περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος, αναλύσεις αγώνων & προσφορές* εγγραφής στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος στο cleverbet.gr. *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. 21+ Παίξε υπεύθυνα


Ροή ειδήσεων

Advertisement