Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Ευχαριστήρια Επιστολή 41ου Βαθμολογικού Κέντρου

Published

on

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το έργο του 41ου Βαθμολογικού Κέντρου Αχαΐας, χάρη στην ενεργή συμμετοχή και ουσιαστική συνδρομή όλων των εμπλεκομένων σε αυτό

Η Πρόεδρος του Βαθμολογικού Κέντρου, κ. Ευφροσύνη Κωσταρά, ΣΕΕ ΠΕ02, ο Αντιπρόεδρος, κ. Γεράσιμος Πομώνης, ΣΕΕ ΠΕ80, και ο Γραμματέας, κ. Δημήτριος Δελημάρης, ΠΕ04.02, αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες σε όλους και όλες τους/τις συναδέλφους που συνέβαλαν στο άρτιο αποτέλεσμα και την επιτυχή έκβαση των εργασιών του 41ου Β.Κ. Επιδεικνύοντας ζήλο, ενθουσιασμό και προσωπική δέσμευση στον κοινό μας στόχο, καταβάλλοντας μεγάλη προσπάθεια και κόπο, εργαζόμενοι ομαδικά σε ένα όμορφο κλίμα άψογης συνεργασίας, έφεραν εις πέρας ένα τεράστιο και δύσκολο έργο, καταθέτοντας ο καθένας και η καθεμία ξεχωριστά το προσωπικό τους στίγμα σε αυτό. 

Ευχαριστούμε θερμά την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας και τον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας κ. Κωνσταντίνο Γιαννόπουλο, όπως και τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας και τον Διευθυντή Δ/νσης Β-θμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας κ. Ανδρέα Ζέρβα για τη συνεργασία και τη στήριξη, καθώς και τις Διευθύντριες του 1ου και 6ου Γυμνασίου Πατρών, κ. Χρυσούλα Μαρκέα και κ. Βασιλική Γιολδάση, για την παραχώρηση του κτηρίου και την ευγενική φιλοξενία στο χώρο. Ευχαριστούμε, επίσης, τον Πρόεδρο του 397 ΕΕΚ, κ. Νικόλαο Αντωνάκο, για την εποικοδομητική συνεργασία μας.

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους και όλες τους/τις εκπαιδευτικούς που συμμετείχαν είτε ως εξεταστές/τριες των προφορικά εξεταζόμενων μαθητών/τριών είτε ως βαθμολογητές/τριες, καθώς με βαθύ αίσθημα ευθύνης προσέφεραν τις επιστημονικές τους γνώσεις και έσκυψαν με αφοσίωση πάνω από την προσπάθεια των μαθητών/τριών μας! 

Ξεχωριστές ευχαριστίες ανήκουν στα μέλη της Επιστημονικής Επιτροπής για την εξαιρετική συνεργασία και την αποτελεσματικότητα στο ιδιαίτερα απαιτητικό έργο τους, καθώς και στα μέλη της Επικουρίας για την καθημερινή άοκνη εργασία τους. Το υπέροχο κλίμα που δημιουργήθηκε στο Βαθμολογικό μας Κέντρο συνέβαλε στην ταχεία και άρτια ποιοτικά ολοκλήρωση του έργου βαθμολόγησης αρκετών χιλιάδων γραπτών. 

Ευχαριστούμε, επίσης, το 1ο και 2ο ΚΕΔΑΣΥ Αχαΐας για τη στελέχωση του 41ου Β.Κ. με εκπαιδευτικούς Ειδικής Αγωγής και τη συνεργασία κατά τις ημέρες των πανελλαδικών εξετάσεων, το Κ.Υ. Βορείου Τομέα Πατρών για την ιατρική υποστήριξη, όπως και την Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας για την άψογη συνεργασία μας και τη συνδρομή της στην ομαλή και απρόσκοπτη διεξαγωγή των εξετάσεων και τη φύλαξη του 41ου Βαθμολογικού Κέντρου.

Σας ευχαριστούμε θερμά όλους και όλες για την πολύτιμη και ουσιαστική συμβολή σας στην επιτυχή διεκπεραίωση του έργου του 41ου Β.Κ. και ευχόμαστε καλό καλοκαίρι!

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement