Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Στοίχημα

«Καθαρίζει» η Φρετς

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Μπορεί να είμαστε αισίως στη 4η ημέρα του Γουίμπλεντον στην Αγγλία, όμως τα μονά ανδρών και γυναικών είναι ακόμα στο 2ο γύρο, μιας και οι αγώνες είναι πάρα πολλοί και η διοργάνωση πηγαίνει… σημειωτόν. Η απόφαση να μη δοθούν πόντοι σε κάθε νίκη, παρά μόνο χρήματα, έχουν κάνει πολλούς και πολλές να είναι πιο χαλαροί στα ματς τους. Διάβασε για το κουπόνι στοιχήματοσ.

Η επιλογή μας έρχεται από το ταμπλό των γυναικών, σε μια αναμέτρηση μεταξύ δυο αθλητριών που θα παίξουν για το εισιτήριο του 3ου γύρου, σε μια θέση που δεν έχουν βρεθεί ποτέ στη μέχρι τώρα καριέρα τους. Φρετς εναντίον Σμιεντλόβα λοιπόν.

Μ. ΦΡΕΤΣ: Με τη συμμετοχή της στο 2ο γύρο του Γουίμπλεντον, η Φρετς ήδη έφτασε στο… πικ της στη διοργάνωση. Η 24χρονη Πολωνή έκανε σπουδαία εμφάνιση απέναντι στην πολύ έμπειρη και δυνατή στο γρασίδι Καμίλα Τζιόρτζι και παρότι φτάνει για πρώτη φορά στη καριέρα της σε αυτό το σημείο, της έχει ανοίξει η όρεξη για περισσότερα. Η κλήρωση τη φέρνει αντιμέτωπη με μια αθλήτρια που είναι στα ίδια «κυβικά» με την ίδια και αν αγωνιστεί όπως στη πρεμιέρα, θα έχει πολλές ελπίδες να προχωρήσει.

Α. Κ. ΣΜΙΕΝΤΛΟΒΑ: Μετά από μια σκληρή «μάχη» με τη Πέτερσον, η Σμιεντλόβα κατάφερε να κερδίσει στα mind games της Σουηδής και να φτάσει για πρώτη φορά στη καριέρα της στο 2ο γύρο του Γουίμπλεντον. Η Σλοβάκα είναι έμπειρη αθλήτρια στο τουρ, όμως συνήθως είχε προβλήματα στο γρασίδι. Μάλιστα, το παιχνίδι της πριν 2 ημέρες ήταν το πρώτο που δίνει μετά τη χωμάτινη περίοδο, πράγμα που ίσως τη δυσκολέψει όσο μεγαλώνει η δυναμικότητα των αντιπάλων της. Είναι η πρώτη φορά που αντιμετωπίζει τη Φρετς στη καριέρα της.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Έχοντας στο μυαλό της την εικόνα των δυο αθλητριών στη πρεμιέρα και με δεδομένο πως η Σμιεντλόβα δεν έχει παίξει κανένα αγώνα σε χορτάρι πριν το Γουίμπλεντον, είναι λογικό να δώσουμε προβάδισμα στη Φρεντ, η οποία μπορεί να περάσει ακόμα και με 2-0. Η νίκη της στο 1.70 της Bet365.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις


Ροή ειδήσεων

Advertisement