Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Συνεργασίες

Ανταλλαγή θέσεων για τους CFOs της Union στη Σλοβακία και της Interamerican στην Ελλάδα

Δημοσιεύθηκε

στις

 

 

Ο René Scholten, CFO της Union από τον Μάιο του 2017 στη Σλοβακία, αναλαμβάνει τη θέση του Chief Financial Officer (CFO) του ομίλου Interamerican στην Ελλάδα από την 1η Ιουλίου 2022. Σε αντίστροφη κατεύθυνση, ο Murat Erzincanli, ο οποίος κατέχει σήμερα τη θέση του CFO της Interamerican από τον Ιούλιο του 2018, θα αλλάξει θέση και θα αναλάβει τα καθήκοντα CFO της Union με ισχύ την ίδια ημερομηνία. 

Η Union και η Interamerican ανήκουν στον όμιλο Achmea και οι δύο εταιρίες δραστηριοποιούνται στους κλάδους Ζημιών, Υγείας και Ζωής.

O Robert Otto, μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Achmea δήλωσε: «Ένα σημαντικό πλεονέκτημα της ανταλλαγής θέσεων των René και Murat είναι ότι οι γνώσεις και η εμπειρία που έχουν αποκτήσει θα αξιοποιηθούν σε διαφορετικά σημεία μέσα στον όμιλο της Αchmea. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα η στρατηγική μας «The Sum of Us» να αναπτυχθεί περαιτέρω και με συνέπεια τόσο στην Union, όσο  και στην Interamerican. Επιπλέον, αυτή η μορφή εσωτερικής μετακίνησης προσφέρει μια εξαιρετική ευκαιρία για ανταλλαγή τεχνογνωσίας μεταξύ των δύο εταιρειών». 

Αμφότεροι, οι Γιάννης Καντώρος, Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου Interamerican και Michal Spanar, Διευθύνων Σύμβουλος της Union ευχαριστούν θερμά τους Murat και René αντίστοιχα για το έργο τους τα τελευταία χρόνια και εύχονται κάθε επιτυχία στις νέες θέσεις και στο νέο εργασιακό τους περιβάλλον».

 

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement