Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Ερασιτεχνικό

Αναγκάστηκα… να παραιτηθώ- Η Ρ. Καζακίδη μιλάει στην “Γ” για την αποχώρησή της απο την προεδρία

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Η Αχαϊκή πέρυσι έκανε μια εξαιρετική χρονιά και με μια διοίκηση που κανείς δεν μπορεί να της προσάψει κάτι αρνητικό.

Από το μηδέν και με πολύ αγώνα και δουλειά κατάφερε να κρατήσει την ιστορία της ομάδας στο υψηλότερο σκαλοπάτι του τοπικού πρωταθλήματος.

Η επόμενη ημέρα όμως δυστυχώς δεν είχε την ίδια ευχάριστη εξέλιξη για την ιστορία του συλλόγου.

Στην πρώτη γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε υπήρχε αρκετός κόσμος ο οποίος ανέφερε όπως θα μας δηλώσει και παρακάτω η πρώην πρόεδρος της Αχαϊκής Ρούλη Καζακίδη ότι η συνταγή που είχαν πέτυχε με την κιτρινόμαυρη ομάδα να κάνει μια πολύ καλή πορεία. Τι ανάγκασε όμως την ίδια να παραιτηθεί από τα «καναρίνια»;

«Η αλήθεια είναι ότι δεν ήθελα να παραιτηθώ αλλά αναγκάστηκα και αυτό διότι είδα πολλές διαφωνίες» δήλωσε στη «Γ» η Ρούλη Καζακίδη και συνέχισε: «Πέρυσι ήμασταν λίγοι, πήραμε την Αχαϊκή με χρέος αξιόλογο το οποίο καταφέραμε το μειώσουμε με τη βοήθεια του κόσμου -και εδώ θέλω να τον ευχαριστήσω- και δεν χρωστάμε ούτε ένα ευρώ σε κανέναν.

Αυτό που είδα στην πρώτη γενική συνέλευση ήταν ότι ενδιαφέρθηκε πολύς κόσμος να βοηθήσει τη νέα αγωνιστική περίοδο. Χάρηκα πολύ γι’ αυτό γιατί η Αχαϊκή πρέπει να επιστρέψει εκεί που αξίζει. Όλοι μίλαγαν ότι η συνταγή της περσινής περιόδου είχε απόλυτη επιτυχία και αυτό με έκανε να νοιώθω πολύ ωραία. Στην δεύτερη όμως γενική συνέλευση υπήρχαν πολλές διαφωνίες και υπήρξε ένα πολύ άσχημο κλίμα που είχε ως αποτέλεσμα να παραιτηθεί ο ταμίας του συλλόγου Ανδρέας Ανδρικόπουλος και εν συνεχεία να αναγκαστώ να παραιτηθώ και εγώ.

Τα περσινά μέλη του συμβουλίου και αυτά είναι δυσαρεστημένα αλλά θα μείνω με την ελπίδα ότι αυτοί που θα ασχοληθούν θα τα πάνε καλύτερα και αν μπορώ να βοηθήσω κάπου εδώ θα είμαι.

Εδώ θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά που τον προπονητή Γιώργο Λαγό για την άψογη συνεργασία που είχαμε αλλά και το υπόλοιπο τιμ, τον Παύλο Μητρόπουλο και τον Θανάση Δρακόπουλο». Κλείνοντας η Ρούλη Καζακίδη ανέφερε: «Αν ήταν στο χέρι μου δε θα άλλαζα τίποτα απ’ την περσινή συνταγή και ευχαριστώ πολύ όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν. Εύχομαι τα καλύτερα στην Αχαϊκή και στη νέα διοίκηση».

Όσον αφορά τον Γιάννη Ζερδεβά φαίνεται να είναι δυσαρεστημένος με όλη αυτή την κατάσταση και αναμένεται να αποστασιοποιηθεί μένοντας πιο πίσω και όπου χρειαστεί να βοηθήσει.

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement