Connect with us

Ερασιτεχνικό

ΑΤΛΑΣ: Σκούπα σε όλα (Φωτο απο τον τελικό)

Published

on

 

 

Ο Άτλας ήταν το μεγάλο «αφεντικό» στα τμήματα των υποδομών του

 

Αναμφισβήτητα η ακαδημία του Άτλαντα κάνει υπέροχη δουλειά και είναι η ανερχόμενη δύναμη στα τμήματα των υποδομών. Και αυτό δεν το αναφέρουμε εμείς αλλά τα αποτελέσματα.

Δεν άφησε τίποτα όρθιο η Ακαδημία αφού ό,τι Κ υπήρχε με βαθμολογία τα σάρωσε όλα.

Πρωταθλήτρια στην Κ-14 καθώς κατέκτησε το πρωτάθλημα. Στην Κ-16 στον ημιτελικό νίκησε τον Δαβουρλή 4-1 και στον τελικό τη Θύελλα 3-2 και στην Κ-19 είχε νικήσει στον τελικό την Παναχαϊκή με 4-1.

Πιο συγκεκριμένα το Σάββατο το απόγευμα ο Άτλαντας αναδείχθηκε πρωταθλητής και στην κατηγορία Παίδων (Α’ όμιλος), καθώς επικράτησε στον μεγάλο τελικό της Θύελλας Πατρών με 3-2, σε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι που διεξήχθη στο Ενωσιακό γήπεδο «Α. Κάνιστρας».

Η Θύελλα ευτύχησε να προηγηθεί στο 15′ με τον Κοζανιτά, όμως ο Άτλαντας με τον εξαιρετικό Τσερικλό στο 49′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ έφερε το ματς στα ίσια (1-1).

Αν και ο Άτλαντας άσκησε πίεση στους Θυελλιώτες για να φέρει τούμπα το ματς ωστόσο ο Σταυρόπουλος στο 60΄ έδωσε εκ νέου προβάδισμα στους «γαλάζιους».

Το συγκρότημα όμως του Βασίλη Μπαλατή δεν το έβαλε κάτω και προσπάθησε να αντιδράσει παρά το γεγονός ότι στο 62΄ ο Ξηνταρόπουλος δέχτηκε την κόκκινη κάρτα του διαιτητή και στο 65΄ ο Κυριαζόπουλος έκανε το 2-2.

Και όσοι περίμεναν ότι ο τελικός θα οδηγηθεί στην παράταση ο Άτλαντας με τον Τσερικλό είχαν διαφορετική άποψη. Πιο συγκεκριμένα ο διακριθέντας της ομάδας του Βασίλη Μπαλατή στο 78΄ με απευθείας εκτέλεση φάουλ νίκησε τον πορτιέρο της Θύελλας κάνοντας το 3-2 μέσα σε έξαλλα πανηγύρια. Αποτέλεσμα που έμεινε μέχρι το τέλος με τον Άτλαντα να κατακτά το πρωτάθλημα Παίδων, μετά των Νέων και του Α’ ομίλου των Προπαίδων.

ΑΤΛΑΣ (Β. Μπαλατής): Λιακόπουλος, Παρασκευόπουλος, Μάρκος, Ξηνταρόπουλος, Ανδρουτσόπουλος, Παπαγεωργίου, Φλωράτος, Τσερικλός, Παπαδόπουλος, Ξένος, Πατέλης. Αγωνίστηκαν ή ήταν στην αποστολή και οι: Κυριαζόπουλος, Γαρδούνης, Καλογερόπουλος, Βασιλείου, Ντάνης, Γαλάνης, Αργυρόπουλος, Ρουμελιώτης, Κανελλόπουλος.

ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΤΡΩΝ (Κ. Κωνσταντινίδης): Λιάτος, Ζαχαρόπουλος, Κ. Ορούτσι, Αραμπατζής, Κοσμόπουλος, Ράμα, Σταυρόπουλος, Βαγενάς, Αγγελόπουλος, Αγγελόπουλος, Παντελής, Κοζανιτάς. Αγωνίστηκαν ή ήταν στην αποστολή και οι: Λαζαράκης, Φωτόπουλος, Γεωργόπουλος, Σταυρίδης, Σωτηρακόπουλος, Ν. Ορούτσι, Ρεγκλής, Μαραντζής.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΤΕΛΙΚΟ

Ροή ειδήσεων

Advertisement