Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

ΜΑΖΩΞΗ Μουσικής, Ανθρωπιάς και Αγάπης!

Μεθαύριο στις 9:30 μ.μ. στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο η συναυλία – υπερθέαμα του Γιώργου Μαζωνάκη

Δημοσιεύθηκε

στις

 

 

 

Μετά την πρεμιέρα με sold out συναυλία στο «Θέατρο Γης» στη Θεσσαλονίκη, η επόμενη «ΜΑΖΩΞΗ» έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη (6/6) στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο της Πάτρας.

Ο ένας και μοναδικός καλλιτέχνης που τον συνδέουν στενοί δεσμοί με την Πάτρα, έχει ετοιμάσει μια μάζωξη μουσικής, ανθρωπιάς και αγάπης και μια ξεχωριστή εμπειρία ψυχαγωγίας!

Ο Γιώργος Μαζωνάκης με τη σπάνια φωνή του και τις διαχρονικές επιτυχίες από την άνω των 30 ετών πορεία του θα παρουσιάσει ένα ερμηνευτικό υπερθέαμα δίνοντας την ευκαιρία στο κοινό της Πάτρας να απολαύσει σπάνιες μουσικές στιγμές!

Με το ιδιαίτερο μήνυμά του «Σας ευχαριστώ που με αφήνετε να παίζω μαζί σας», ο Γιώργος Μαζωνάκης, απευθύνει κάλεσμα στη δική του καλοκαιρινή «ΜΑΖΩΞΗ», μια μαγική μουσική εμπειρία σε κεντρικά στάδια, σε επιλεγμένες πόλεις της Ελλάδας! Μαζί του, μια 30μελή ομάδα ταλαντούχων μουσικών, τραγουδιστών κι εξειδικευμένων τεχνικών, αλλά και την πρωτοεμφανιζόμενη Αναστασία, η οποία συστήθηκε στο κοινό με το τραγούδι της «Αμαρτίες».

Μετά την Πάτρα σκυτάλη θα πάρει το Ηράκλειο Κρήτης, η Δράμα, το Αγρίνιο, στο επετειακό Lake Party για τα 10 χρόνια στη Λίμνη Τριχωνίδα, στις 26 Αυγούστου, ενώ αναμένεται να ανακοινωθούν κι άλλες συναυλίες σύντομα!

Μάλιστα, ο ίδιος έλαβε μία ξεχωριστή του πρωτοβουλία, καθώς επιστρέφει την αγάπη που εισπράττει, δίνοντας τη δυνατότητα σε συνανθρώπους μας που έχουν πληγεί οικονομικά να απολαύσουν τις συναυλίες του, με «κοινωνικό εισιτήριο» με χαμηλό αντίτιμο.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης μαζί με τους εθελοντές της κοινωνικής κουζίνας «ο Άλλος άνθρωπος», με ηχηρό μήνυμα αγάπης και ανθρωπιάς: «Μαγειρεύουμε Όλοι Μαζί – Τρώμε όλοι μαζί», την ίδια ημέρα της κάθε συναυλίας και σε κεντρικό σημείο της κάθε πόλης, μαγειρεύουν και προσφέρουν φαγητό για τους συνανθρώπους μας σε ανάγκη. Έτσι, το πρωί της Τετάρτης θα βρίσκονται στην πλατεία Όλγας στην Πάτρα!

Πρωταγωνιστεί δισκογραφικά με όλα του τα τραγούδια να γίνονται επιτυχίες και το album του «Αγαπώ Σημαίνει», να καταγράφει σπάνιο ρεκόρ στη σύγχρονη δισκογραφία, αφού όλα τα τραγούδια που έχουν κυκλοφορήσει ως single, έχουν κατακτήσει τις ψηλότερες θέσεις στο top 10 του Official Airplay Chart by Media Inspector. Εισιτήρια από 5 ευρώ. Προπώληση https://www.viva.gr/tickets/music/georgemazonakis-kalokairi-2022.

Ροή ειδήσεων

Advertisement