Connect with us

Ερασιτεχνικό

Επέστρεψε “σπίτι” του o Ραμαντάνης

Published

on

 

Όπως είχε αναφέρει το gnomip ο Παναγιώτης Ραμαντάνης θα επιστρέψει στην ομάδα όπου και ξεκίνησε τα ποδοσφαιρικά του βήματα.

Και επίσημα ο έμπειρος ποδοσφαιριστής επιστρέφει στο «σπίτι» του και θα φορέσει τη νέα αγωνιστική περίοδο την φανέλα του Δαβουρλή Κ92 στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας.

Ο «Ράμα» την περσινή αγωνιστική σαιζόν αγωνιζόταν στην ομάδα της Γαλήνης όπου και αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ έχοντας σημειώσει 10 τέρματα.

Πρόκειται για έναν έμπειρο ποδοσφαιριστή που θα βοηθήσει σημαντικά την αγαπημένη του ομάδα καθώς μην ξεχνάμε ότι παρά το ότι αγωνιζόταν σε άλλους συλλόγους εδώ και τέσσερα χρόνια βρίσκεται και ως προπονητής των ακαδημιών των Rossoneri έχοντας μεγάλη αδυναμία στα παιδιά του συλλόγου όπου τα νοιώθει και δικά του.

Στο παρελθόν ο Ραμαντάνης έχει φορέσει την φανέλα των Αμπελοκήπων, του Δαβουρλή Κ΄92, ενώ για μια πενταετία αγωνίστηκε στη Θράκη με τη φανέλα της Δόξας Προσκυνητών (αναδείχθηκε πρωταθλητής με την ομάδα να παίρνει την άνοδο στην Γ’ Εθνική) και του Αστέρα Αιγείρου.

 

 

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement