Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Παναχαϊκή

Απίστευτα πράγματα

Δημοσιεύθηκε

στις

 

H απόφαση του CAS δικαιώνει Κοζάνη και Λευκίμμη αλλά δεν θα αλλάξει κάτι στην υπάρχουσα βαθμολογία

 

Ο CAS δικαίωσε μεν με την απόφασή του τόσο την Κοζάνη όσο και την Λευκίμμη, από την άλλη όμως απορρίπτει τα αιτήματά τους για αλλαγή της βαθμολογίας.

Αυτό σημαίνει ότι μόνο ηθική δικαίωση δίνει ο CAS στους δύο συλλόγους αφού δεν θα μπορέσουν να διεκδικήσουν ο ένας την άνοδό του και ο άλλος την παραμονή του στη Γ’ Εθνική.

Δεν έχει καμία λογική η συγκεκριμένη απόφαση η οποία αρχικά αναφέρει:

α) Η έφεση του Μακεδονικού ενάντια στη Λευκίμμη απορρίπτεται.

β) Στο παιχνίδι μεταξύ Μακεδονικού και Λευκίμμης δεν επιβάλλεται ποινή στη Λευκίμμη.

γ) Δεν θα πρέπει να αφαιρεθούν βαθμοί από τη Λευκίμμη.

δ) Δεν θα πρέπει να επιβληθεί πρόστιμο στη Λευκίμμη.

Στη συνέχεια της ανακοίνωσης όμως αναφέρει πως:

Η αίτηση της Λευκίμμης για εφαρμογή του άρθρου 20 της ΕΠΟ με την οποία λαμβάνει την 6η θέση, με 33 βαθμούς, θεωρείται μη αποδεκτή.

Η αίτηση της Κοζάνης (πρώτη θέση, 47 βαθμοί) θεωρείται μη αποδεκτή.

Το κόστος της (νομικής) διαιτησίας θα διανεμηθεί και θα επικοινωνηθεί ξεχωριστά στη Λευκίμμη, στην Κοζάνη, στον Μακεδονικό και στην ΕΠΟ.

Η κάθε πλευρά θα πρέπει να αναλάβει τα δικά της δικαστικά έξοδα (και γενικά έξοδα) που δημιουργήθηκαν από τις εφέσεις αυτής της διαιτησίας.

Οι υπόλοιπες αιτήσεις για απαλλαγή που έχουν υποβληθεί, απορρίπτονται.

Αναμένεται πλέον να δούμε τι θα αποφασίσει η ΕΠΟ για όλη αυτή την παράλογη απόφαση. Πάντως πολύ πιθανόν είναι να μην αλλάξει τίποτα και τα πράγματα τα κυλήσουν όπως έχουν.

 

Οι προτάσεις πέφτουν… βροχή!

Ασταμάτητα χτυπάει το κινητό τηλέφωνο του επικεφαλής της Παναχαϊκής Πέτρου Σταθάκη από διάφορους μάνατζερ οι οποίοι θέλουν να προτείνουν διάφορους ποδοσφαιριστές.

Με λίγα λόγια έχει βρει τον μπελά του φέτος ο Πέτρος Σταθάκης καθώς η Super League 2 είναι μια κατηγορία που όπως και να το κάνουμε είναι κράχτης…

 

Κάθε καλοκαίρι Μπαστακός

Όποιος έχει καλή μνήμη θα θυμάται ότι και την περσινή αγωνιστική περίοδο για τον Μιχάλη Μπαστακό, ο οποίος έχει περάσει από την Παναχαϊκή, συγκεκριμένη αθλητική ιστοσελίδα είχε αναφέρει ότι έρχεται στους κοκκινόμαυρους.

Έτσι και χθες ανέφερε ότι η διοίκηση της Παναχαϊκής έχει δείξει πόσο πολύ θέλει να τον εντάξει στο ρόστερ της.

Φυσικά ο Μπαστακός με πληροφορίες της «Γ» μέχρι σήμερα τουλάχιστον δεν είναι καν στη λίστα των κοκκινόμαυρων.

 

SUPER LEAGUE

Μέσω τηλεδιάσκεψης το έκτακτο Γ.Σ.

Mέσω τηλεδιάσκεψης θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 13/7 έκτακτη Γ.Σ. για την προκήρυξη του πρωταθλήματος όπως προανήγγειλε η Super League. Πάντως δεν αναμένεται να αλλάξει κάτι τουλάχιστον για φέτος στον τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά:

«Ανακοινώνεται ότι την Τετάρτη 13 Ιουλίου 2022 στις 15:00, θα πραγματοποιηθεί Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:

  1. Έγκριση Προκήρυξης Πρωταθλήματος Super League 1 (ανδρών), αγωνιστικής περιόδου 2022-23.
  2. Διάφορα.

Σημειώνεται ότι σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας, κατά το άρθρο 15 του Καταστατικού του Συνεταιρισμού, θα λάβει χώρα α’ επαναληπτική Γενική Συνέλευση, μέσω τηλεδιάσκεψης, την Παρασκευή 15 Ιουλίου 2022 και ώρα 15:00, με τα ίδια ως άνω θέματα ημερησίας διάταξης και χωρίς άλλη πρόσκληση.

Σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας, κατά την α’ επαναληπτική Γενική Συνέλευση, θα λάβει χώρα β’ επαναληπτική Γενική Συνέλευση μέσω τηλεδιάσκεψης την Τρίτη 19 Ιουλίου 2022 και ώρα 15:00, με τα ίδια ως άνω θέματα ημερησίας διάταξης και χωρίς άλλη πρόσκληση».

 

 

Στη «μαύρη λίστα» της FIFPro η Super League

Οι συνεχόμενες συμβατικές παραβιάσεις ώθησαν την FIFPro να συμβουλέψει τους ποδοσφαιριστές να μην υπογράφουν συμβόλαια σε συλλόγους εφτά διαφορετικών χωρών, ανάμεσά τους η Τουρκία και η Σούπερ Λιγκ 2 της Ελλάδας!

Ως προς τη Super League 2 η FIFPro ανέφερε τα εξής: «Στο δεύτερο πρωτάθλημα της Ελλάδας, οι σύλλογοι βάζουν λουκέτο (είτε διάλυση είτε υποβιβασμός στη Γ’ Εθνική), συχνά χωρίς να πληρώσουν τα χρέη τους. Τα τελευταία δύο χρόνια, η Ελλάδα είναι η χώρα με τον μεγαλύτερο αριθμό παικτών που επιδιώκουν να λάβουν μέρος από τους απλήρωτους μισθούς τους από το Ταμείο Προστασίας Παικτών της FIFA».


Ροή ειδήσεων

Advertisement