Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Στοίχημα

Με συνοπτικές διαδικασίες η Τζαμπέρ

Δημοσιεύθηκε

στις

Με τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις να έχουν ήδη ξεκινήσει και πολλές ομάδες στο ποδόσφαιρο να είναι αναγκασμένες από πολύ νωρίς να μπουν στο γήπεδο για επίσημα παιχνίδια, στοιχηματικά θα δώσουμε ακόμα λίγο χρόνο μέχρι να εμπλακούμε. Εκεί, όμως, που συνεχίζουμε πολύ δυναμικά, είναι στο Γουίμπλεντον. Διάβασε για livescore agones.

Ο πρώτος ημιτελικός των γυναικών είναι προγραμματισμένος για σήμερα, με ένα λογικό φαβορί, την Ονς Τζαμπέρ και μια τεράστια έκπληξη, τη Τατιάνα Μαρία. Μένει να δούμε αν η λογική θα επικρατήσει ή αν θα συνεχιστούν οι «βόμβες» στη διοργάνωση. Μάθε τα πάντα για το livescore opap.

Ο. ΤΖΑΜΠΕΡ: Ήταν εξ’ αρχής από τα μεγάλα ονόματα της διοργάνωσης η Τυνήσια, καθώς πέραν του ότι ήταν ανεβασμένη όλη τη φετινή σεζόν, στο χορτάρι έχει κάνει μακράν τις καλύτερες εμφανίσεις της. Μετά τον αποκλεισμό της Σβιόντεκ, η Τζαμπέρ φάνταζε ως το πρώτο φαβορί για τον τίτλο και παρότι στα προημιτελικά βρέθηκε ένα σετ πίσω από τη Μπούζκοβα, έπαιξε εκπληκτικό τένις και πήρε τα επόμενα δυο σετ, χάνοντας μόλις 2 γκέιμς. Γνωρίζει πως κόντρα στη Μαρία όλοι περιμένουν μια εύκολη επικράτησή της, όμως πρέπει να παλέψει και να εμφανιστεί σοβαρή για να φτάσει στο πρώτο τελικό Γκραν Σλαμ στη καριέρα της.

Τ. ΜΑΡΙΑ: Ούτε η ίδια δε πίστευε αυτό που έκανε στα προημιτελικά. Βρέθηκε ένα σετ πίσω από τη Νίμαεϊρ και παρότι έκανε το 1-1, πάλι γύρισε από μπρέικ για να κερδίσει στο 3ο σετ. Η Γερμανίδα δεν είχε περάσει ποτέ στη καριέρα της 3ο γύρο Γκραν Σλαμ και φέτος, παρότι μιλάμε για μια αθλήτρια που είναι στο νούμερο 103 του κόσμου, μετά από μια φοβερή πορεία, παίζει το πρώτο της ημιτελικό. Μητέρα δυο παιδιών, η 35χρονη από το Μπάντεν της Γερμανίας, παντρεμένη με τον προπονητή της, θα τα δώσει όλα κόντρα στην πανίσχυρη Τζαμπέρ, αυτή τη φορά παίζοντας απαλλαγμένη από το άγχος.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η παρουσία και μόνο της Μαρία σε αυτό το σημείο της διοργάνωσης αποτελεί τεράστια έκπληξη. Η Τζαμπέρ θέλει όσο τίποτα το πρώτο της τελικό σε Γκραν Σλαμ, έχει μεγάλη διαφορά ποιότητας από την αντίπαλό της και είναι στο χέρι της να επιβεβαιώσει το -5.5 χάντικαπ στο 1.72 του Stoiximan.

Στοιχηματικές εταιρείες και προσφορές* εγγραφής στο arxondasbet.com, με δωρεάν προγνωστικά του διάσημου Άρχοντα από το 2000. (21+ Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)


Ροή ειδήσεων

Advertisement