Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Αποσωληνώθηκε η εξάχρονη που παραλίγο να πνιγεί στο Κάτω Σαμικό

Δημοσιεύθηκε

στις

Αποσωληνώθηκε η 6χρονη, που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείο Πατρών, και η οποία είχε χάσει τις αισθήσεις της το μεσημέρι της Τετάρτης, όταν παραλίγο να πνιγεί στην παραλία του Κάτω Σαμικού.

Σύμφωνα με τους γιατρούς, η πρώτη εικόνα του παιδιού είναι θετική.

Υπενθυμίζουμε ότι η 6χρονη Ανδριάννα, η οποία τα τελευταία χρόνια ζει μαζί με τους γονείς της και την αδελφή της στην Ελβετία, ήρθε πριν από λίγες ημέρες, με τη μητέρα της και την αδερφή της για τις καλοκαιρινές τους διακοπές, στον τόπο καταγωγής τους, το χωριό Μακρίσια, στους παππούδες και στις γιαγιάδες τους.

Το μεσημέρι της Τετάρτης είχε πάει με τη μητέρα της, την αδελφούλα της, τη γιαγιά και τα ξαδέλφια της, στην παραλία του Κάτω Σαμικού, όπως άλλωστε συνήθιζαν…

Μέσα σε μερικά λεπτά, τα γέλια και οι ανέμελες στιγμές, παρ’ ολίγον να μετατραπούν σε… τραγωδία. Η εξάχρονη παρέα με τα υπόλοιπα παιδιά μάζευαν κοχύλια στην ακτή και ξαφνικά, «άνοιξε η γη και την κατάπιε». Σ’ ένα σημείο, η θάλασσα γίνεται πιο βαθιά, με την μικρή να πέφτει μέσα, να πίνει αρκετή ποσότητα νερού και να χάνει τις αισθήσεις της.

Ευτυχώς χάρη στα γρήγορα αντανακλαστικά του ναυαγοσώστη Χρήστου Τζήρα, η μικρή σώθηκε από βέβαιο πνιγμό.

patrisnews.gr

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement