Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Τοπική αγορά

H DUR υποδέχεται το καλοκαίρι με εκπτώσεις έως -50%!

Δημοσιεύθηκε

στις

Με εκπτώσεις που αγγίζουν το -50% καλωσορίζει η DUR την καλοκαιρινήσεζόν εκπτώσεων στα φυσικά καταστήματα της αλλά και στο e-shop www.dur.gr.

Η καλοκαιρινή κολεξιόν προσφέρει την δυνατότητα στους άνδρες που αγαπούν το casual αλλά προσεγμένο ντύσιμο να ανανεώσουν την γκαρνταρόμπα τους με μοντέρνα και διαχρονικά κομμάτια ένδυσης που θα
τους χαρίσουν απαράμιλλο στιλ και άνεση.

Στη φετινή συλλογή “Reinventing Elegance”, η DUR αποτυπώνει τη διαχρονική κομψότητα που χαρακτηρίζει τα ρούχα της, με έναν τρόπο απόλυτα σύγχρονο, βασισμένο στις έννοιες της συμμετρίας, της ισότητας και της αποδοχής. Καθένας είναι διαφορετικός και το ντύσιμο είναι η γλώσσα μέσα από την οποία αφηγείται καθημερινά τη δική του προσωπική ιστορία. Μέσα στις πολυάριθμες επιλογές που προσφέρει η DUR, μπορεί κανείς να βρει κοντομάνικα πουκάμισα, σε διάφορες γραμμές και fancy χρώματα, βερμούδες, αλλά και τα αγαπημένα DUR Polo t-shirts, που αποτελούν πλέον σημείο αναφοράς της εταιρίας. Για ένα ντύσιμο που σίγουρα δεν περνά απαρατήρητο, η DUR διαθέτει μία μεγάλη ποικιλία παπουτσιών και αξεσουάρ για κάθε γούστο και περίσταση.

Η DUR βασίζει τη φιλοσοφία της στην επιθυμία και την ανάγκη του άνδρα να συνδυάζει στο ντύσιμό του το επώνυμο brand, το design και την ποιότητα, στην πιο συμφέρουσα τιμή.

Ροή ειδήσεων

Advertisement