Connect with us

Παναχαϊκή

Καλά το πάει η διοίκηση της Παναχαϊκής

Published

on

 

Έχει συμφωνήσει σχεδόν με όλο το ρόστερ, έρχονται ανακοινώσεις για το τεχνικό τιμ και κλείνει παίκτες

 

Τι και αν το πρωτάθλημα φαίνεται ότι θα αργήσει αρκετά να ξεκινήσει μετά τα νέα προβλήματα που προέκυψαν με την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου, που δικαιώνει τον Πανδραμαϊκό και ακυρώνει την επικύρωση του 1ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής, η Παναχαϊκή συνεχίζει να οργανώνεται.

Η διοίκηση της Παναχαϊκής εξαρχής είχε ένα στόχο, να ανανεώσει παίκτες που ήθελε να κρατήσει και κυρίως τον βασικό της κορμό και πολύ καλά έκανε.

Όταν κρατάς τον κορμό της ομάδας μόνο θετικό είναι καθώς οι παίκτες γνωρίζουν καλά ο ένας τον άλλον και δεν θα χρειαστεί πολύς χρόνος προσαρμογής. Οι προσθήκες που αναμένονται να γίνουν θα είναι και αυτές στοχευμένες και με πληροφορίες της «Γ» θα είναι παίκτες με παραστάσεις στην SL2.

Ανανέωσε όλο το επιτελείο

Παραμένει όπως έχει το τεχνικό επιτελείο της Παναχαϊκής με πληροφορίες της «Γ».

Η διοίκηση δεν θα ήταν δυνατόν να μην ανανεώσει την συνεργασία με όλο το τεχνικό τιμ το οποίο έχει μεγάλο μερίδιο στην περσινή επιτυχία του Συλλόγου.

Έτσι, λοιπόν, στην Παναχαϊκή ανανέωσε ο γυμναστής, Αμίλιος Βελής, ο επίσης γυμναστής, Νίκος Ορφανίδης, ο βοηθός προπονητή, Γιάννης Βογιατζής, ο προπονητής τερματοφυλάκων, Γιάννης Μπαλτιμάς, ο γενικός αρχηγός, Χρήστος Μικές και η επικεφαλής φυσικοθεραπεύτρια, Μαρία Σαμαρτζή.

Αυτό που απομένει είναι να το ανακοινώσει και επίσημα το γραφείο τύπου της Παναχαϊκής.

 

ΤΟ ΠΑΛΕΥΕΙ ΜΕ ΛΙΠΟΡΑΣΕ

Και αν όλοι έχουν ξεγράψει τον Λιποράσε η διοίκηση της Παναχαϊκής το παλεύει έτσι ώστε να παραμείνει στην κοκκινόμαυρη ομάδα. Ο έμπειρος ακραίος πραγματοποίησε πολύ καλό πρωτάθλημα και η διοίκηση θέλει να τον κρατήσει. Αυτή τη στιγμή δίνει αγώνα έτσι ώστε να μεταπείσει τον έμπειρο άσο οπότε μην τον ξεγράφουμε…

 

Στην λίστα ο Α. Κόκας

Ο Ανδρέας Κόκας βρίσκεται στην λίστα της Παναχαϊκής καθώς αποχωρεί από την ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου.

Ο Ανδρέας όπως όλοι γνωρίζουν είναι ο αδερφός του νυν κοκκινόμαυρου Δήμου Κόκα και η διοίκηση της Παναχαϊκής έχει κάνει μια πρώτη επαφή έτσι ώστε να ενταχτεί στο ρόστερ του Σούλη Παπαδόπουλου.

Ο Κόκας είναι γεννηθείς στις 26/4/1997 αγωνίζεται ως αριστερός μπακ και έχει φορέσει πλην του Ολυμπιακού Βόλου την φανέλα της Π.Ο. Ξυλοτύμπου του κυπριακού πρωταθλήματος (10 συμμετοχές), όπως και της Α.Ε. Καραϊσκάκης έχοντας 10 ματς στην Super League 2.

 

 Τα έχωσε ο Κυβελίδης

Δεν το πήραν καθόλου καλά στην Παναχαϊκή ότι παίκτες της ομάδας κλήθηκαν για την προετοιμασία της Εθνικής Ελλάδος στο Beach Soccer.

Αυτό που τους ενόχλησε περισσότερο είναι ότι δεν ενημέρωσαν καν την διοίκηση των κοκκινόμαυρων με τον αθλητικό διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος Λεωνίδα Κυβελίδη να τους «τρίζει» τα δόντια.

Φυσικά ενημερώθηκαν άπαντες ότι απαγορεύεται ρητά οι παίκτες της ομάδας να αγωνίζονται είτε στο beach Soccer είτε στα 5×5.

Ροή ειδήσεων

Advertisement