Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Ερασιτεχνικό

Έκανε το πρώτο μπαμ η Αχαϊκή!

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Ανακοίνωσε τον Νίκο Γραμματικόπουλο τον περσινό πρωταθλητή του Πάτραι

 

Δυναμικά έχει ξεκινήσει η Αχαϊκή μετά την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. καθώς εδώ και μια εβδομάδα έχει ξεκινήσει τις ανανεώσεις αλλά και τις μεταγραφές.

Ο χορός στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο έχει αρχίσει με την διοίκηση να πραγματοποιεί μια μεγάλη μεταγραφή που ακούει στο όνομα Νίκος Γραμματικόπουλος. Ο περυσινός πρωταθλητής της Α’ Κατηγορίας με την φανέλα του ΑΠΣ Πάτραι έκανε μια εκπληκτική χρονιά καθώς ήταν ο Mvp των «πράσινων» σε ένα απαιτητικό πρωτάθλημα.

Η Αχαϊκή ήρθε σε συμφωνία με τον έμπειρο άσο τον οποίο και παρουσίασε ο γενικός αρχηγός, Τάκης Γιαννιώτης που επέστρεψε και αυτός στα «καναρίνια» και ο παράγοντας Ανδρέας Ζαγαρέλος.

Από ’κει και πέρα έχει αποκτήσει τον έμπειρο γκολκίπερ Κώστα Σταθόπουλο, τον Στέλιο Ζυγουράκη από τον Ίκαρο Λακκόπετρας αλλά και τον σκληροτράχηλο αμυντικό Χάρη Λαμπρόπουλο που πέρυσι φόρεσε την φανέλα της Αρόης.

Επίσης τα «κιτρινόμαυρα» θα προβάρει και ο ταλαντούχος πορτιέρο Κώστα Τακόπουλος που αγωνιζόταν με την φανέλα της Δόξας Νιφορεΐκων.

Κινήσεις προσεγμένες για την μεγάλη «Κυρία» της Κ. Αχαΐας που φαίνεται να βάζει ψηλά το πήχη για το φετινό πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας.

Η διοίκηση της Αχαϊκής αναμένεται να ανακοινώσει και άλλα μεγάλα ονόματα του τοπικού ποδοσφαίρου ενώ να σημειωθεί ότι την εκγύμναση των αθλητών θα κάνει ο Τάσος Αλμπάνης που ανακοινώθηκε η πρόσληψή του.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ “Γ”


Ροή ειδήσεων

Advertisement