Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Αθλητισμός

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ: Εμπειρία στην γραμμή κρούσης για το Πάτραι

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Το Πάτραι μετά τη σπουδαία προσθήκη που έκανε με τον Σταύρο Σούλη ήρθε σε συμφωνία με έναν ακόμα πολύπειρο άσο. Αυτός δεν είναι άλλος από τον Βασίλη Μπούνα που έρχεται να ενισχύσει σημαντικά την γραμμή κρούσης των «πράσινων».

Ο 36χρονος άσος την περσινή αγωνιστική περίοδο φόρεσε την φανέλα της Ελλάς Σύρου ενώ το όνομά του είναι συνδεδεμένο με αυτό του Παναιγιάλειου όπου και αγωνίστηκε εκεί για 8 χρόνια έχοντας καταγράψει συνολικά 380 συμμετοχές στις εθνικές κατηγορίες.

Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην Κ20 του Ολυμπιακού, στην Χαλκηδόνα, στον Παναιτωλικό, στον Ατρόμητο Αθηνών, στο Κορωπί, στον Παναιγιάλειο, στον Παναργειακό, στον Αστέρα Βλαχιώτη, στον Όμηρο Νεοχωρίου και στον ΠΑΟ Βάρδας.

Όπως καταλαβαίνεται πρόκειται για μια δυνατή προσθήκη με εμπειρία στις εθνικές κατηγορίες και σίγουρα θα προσφέρει τα μέγιστα στο συγκρότημα του Σταμάτη Σαρρή.

Επίσης η διοίκηση ήρθε σε συμφωνία και με τον προπονητή τερματοφυλάκων Κώστα Χρανιώτη έτσι ώστε να προετοιμάζει όσο το δυνατόν καλύτερα τους πορτιέρο των «πράσινων».

Όσον αφορά το Νίκο Σουρανή η διοίκηση βρίσκεται κοντά στην απόκτησή του και αναμένονται κάποιες διαδικαστικές λεπτομέρειες έτσι ώστε να τον ανακοινώσει.

Τέλος η προετοιμασία της ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου της Γ΄ Εθνικής θα ξεκινήσει την 1η Αυγούστου στο γήπεδο των Προσφυγικών.

 

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ “Γ”

 

 

 

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement