Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Η Ράνια Σβίγκου, σήμερα, στην Πάτρα  θα μιλήσει στο Νότιο Πάρκο σε εκδήλωση για την υποδοχή των νέων μελών

Δημοσιεύθηκε

στις

Την Πάτρα επισκέπτεται σήμερα η γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Ράνια Σβίγκου, στο πλαίσιο της (προ)εκλογικής εγρήγορσης που βρίσκεται η Κουμουνδούρου.

Η Ράνια Σβίγκου θα μιλήσει σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ για την υποδοχή των νέων μελών του, που θα ξεκινήσει στις 9 μ.μ., στο Νότιο Πάρκο.
Πρόκειται για μια εκδήλωση που θα έχει κατά κάποιο τρόπο
πανηγυρικό χαρακτήρα, θέτοντας στο επίκεντρο της την «υποδοχή» των νέων μελών του κόμματος. Εξ ου και η προτροπή «Ελάτε να γνωριστούμε», που συνοδεύει τη σχετική πρόκληση, η οποία ήδη κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με το σύνθημα: «ΜΑΖΙ ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΥΡΙΟ».
Ο σκοπός της συγκεκριμένης εκδήλωσης είναι διττός. Από τη μια αποσκοπεί στην ώσμωση των νέων μελών με τα παλαιότερα, ενώ από την άλλη στοχεύει στην ενεργοποίηση της κομματικής βάσης εν όψει των επικείμενων εκλογών, που κρίνεται απαραίτητη για τη μέγιστη δυνατή συσπείρωση.
Σημειώνεται ότι στις τελευταίες εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη του προέδρου και των μελών της Κεντρικής Επιτροπής ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ υπερδιπλασίασε τα μέλη του στην Αχαϊα, καθώς στις κάλπες προσήλθαν 5.313 άτομα. Στόχος είναι τα νέα μέλη να αφομοιωθούν και να αποτελέσουν με τη σειρά τους αναπόσπαστο μέρος μιας συγκροτημένης βάσης, που μέχρι πρότινος δεν είχε η Κουμουνδούρου.
Πριν από την εν λόγω εκδήλωση, η γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ θα έχει σειρά επαφών με τοπικούς φορείς, ενώ θα παραχωρήσει και συνέντευξη Τύπου.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Αναλυτικότερα, το πρόγραμμα της σημερινής επίσκεψης της Ράνιας Σβίγκου στην Πάτρα, έχει ως εξής:

Ροή ειδήσεων

Advertisement