Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Ερασιτεχνικό

Με την ίδια συνταγή η Αιγείρα/Ακράτα

Δημοσιεύθηκε

στις

 

 

Την περσινή αγωνιστική περίοδο η Αιγείρα/ Ακράτα πραγματοποίησε μια εκπληκτική χρονιά συμμετέχοντας και στα μπαράζ ανόδου της Α’ Κατηγορίας. Κάτι ανάλογο θέλει να κάνει και τη νέα σαιζόν με την διοίκηση να ανανεώνει πέντε έμπειρους ποδοσφαιριστές που πέρυσι ξεχώρισαν και βοήθησαν σημαντικά τον Σύλλογο.

Πρόκειται για τους Άλκη Τσούρα, Δημήτρη Μαγγίνα (φωτό), Γιώργο Κυρίκο, Μίλτο Καλέλλη και Χρήστο Οικονόμου. Παίκτες που πρόσφεραν τα μέγιστα με την διοίκηση φυσικά να τους ανανεώνει. Φυσικά στην λίστα υπάρχουν και κάποια ονόματα που θα ενισχύσουν τον σύλλογο με ένα από αυτά να είναι του Βασίλη Μπούνα.

Η ανακοίνωση του συλλόγου:

«Είναι κάποιοι παίκτες που θα θέλαμε να αγωνίζονται στην ομάδα μας για… πάντα. Είναι η ψυχή και η κινητήρια δύναμά μας αφού γεννήθηκαν και μεγάλωσαν εδώ και όταν φοράνε τη φανέλα της Ένωσης νιώθουν και νιώθουμε διαφορετικά! Πέντε σημαντικές ανανεώσεις στην Αιγείρα/Ακράτα. Συνεχίζουν λοιπόν και θα τα δώσουν όλα όπως κάθε χρόνο οι εξής:

Ο Άλκης Τσούρας ακούραστος αμυντικός και αρχηγός της Ένωσης, Ο Δημήτρης Μαγγίνας “βράχος” στην άμυνα με ειδικότητα το σκοράρισμα. Ο Γιώργος Κυρίκος το “μηχανάκι” της ομάδας στην επίθεση. Ο Μίλτος Καλέλλης ένας τεχνίτης που θα ήθελε κάθε ομάδα στο ρόστερ της. Ο Χρήστος Οικονόμου ένα πολυεργαλείο σε άμυνα, κέντρο και επίθεση.

Να είστε γεροί και υγιείς και οι επιτυχίες δεν είναι άπιαστο όνειρο, το αποδείξατε την προηγούμενη χρονιά».

 

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ “Γ”

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement