Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Ερασιτεχνικό

Μπαίνει δυνατά στις μεταγραφές ο Πανιώνιος/Αχιλλέας

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Ο Πανιώνιος/Αχιλλέας την φετινή αγωνιστική περίοδο θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας με στόχο την παραμονή του.

Η διοίκηση της ομάδας σε συνεργασία με τον έμπειρο τεχνικό Κώστα Λάζαρη προχώρησαν σε τέσσερις ανανεώσεις και τέσσερις μεταγραφές και φυσικά δεν θα είναι οι μοναδικές.

 

Πιο συγκεκριμένα στην Αγυιά παραμένουν οι Μάριος Γκλαβάς που στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας σημείωσε 14 τέρματα, ο χαφ Βασίλης Θεοδωρακόπουλος που σημείωσε 17 γκολ και ο Θανάσης Παναγιωτακόπουλος ο επιτελικός μέσος που θεωρείται ως ήρεμη δύναμη στο χώρο του κέντρου. Τέλος ανανεώθηκε και η συνεργασία με τον 17χρονος Θανάση Νικολόπουλο ο οποίος ήταν βασικό στέλεχος της μικτής Νέων  αλλά και του Πανιώνιου/Αχιλλέα κάνοντας την διαφορά

Από κει και πέρα αποκτήθηκε ο έμπειρος αριστερός μπακ χαφ Αιμίλιος Μπάκας με θητεία στην Γ’ Εθνική με την φανέλα του Πανμοβριακού και στην Α’ κατηγορία με τον Αετό Πατρών.

Ο ελπιδοφόρος πορτιέρο Βασίλης Γκόντας από την Αιγείρα/Ακράτα που φέτος θα του δοθεί η ευκαιρία να ξεδιπλώσει το πλούσιο ταλέντο του.

Σημαντική προσθήκη είναι και αυτή του μέσου του Παναθηναϊκού Γιάννη Σακελλαρόπουλου ο οποίος έχει περάσει και από την Γ’ Εθνική με την φανέλα του Διαγόρα Βραχνεϊκων.

Φυσικά ο Σακελλαρόπουλος έρχεται να ανεβάσει επίπεδο την ομάδα, έχοντας μπροστά του λαμπρό μέλλον.

Τέλος η τέταρτη προσθήκη ακούει στο όνομα του Δημήτρη Δημητρόπουλου του πολύπειρου αμυντικού από τον Εθινικό Πατρών που επιστρέφει στην ουσία μετά από χρόνια στον σύλλογο.

Η διοίκηση του Πανιώνιου/Αχιλλέα θέλει να ευχαριστήσει το φιλικό σωματείο του Διαγόρα Βραχνείκων για την άμεση ανταπόκριση δίνοντας τον Σακελλαρόπουλο ενώ ευχαριστεί και να νέα μέλη της ομάδας για την τιμή και τους καλωσορίζει στην οικογένεια του συλλόγου.

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement