Connect with us

Παναχαϊκή

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Συνεχίζονται οι επαφές

Published

on

 

Ο επικεφαλής Πέτρος Σταθάκης έχει ξεμπερδέψει με ό,τι έχει να κάνει με την σύσταση ΠΑΕ και ρίχνει το βάρος στις μεταγραφές

Εδώ και αρκετές ημέρες ο επικεφαλής Πέτρος Σταθάκης έχει ετοιμάσει όλα όσα απαιτούνται για την σύσταση της νέας ΠΑΕ και πλέον επειδή υπάρχουν γραφειοκρατικά θέματα δεν είναι στο χέρι του για κάτι άλλο. Ήδη ο φάκελος είναι έτοιμος με όλα τα στοιχεία και έχει δοθεί στον δικηγόρο Χάρη Γρηγορίου για να ξεκινήσει όποιες διαδικασίες χρειάζονται για να συσταθεί η νέα ΠΑΕ που θα έχει ως τίτλο «Παναχαϊκή Γυμναστική Ένωση ΠΑΕ».

Αυτό τι σημαίνει; ότι ο Πέτρος Σταθάκης έχει απαλλαχτεί από αυτό το τρέξιμο και με πιο καθαρό μυαλό κάνει τις επαφές του με ποδοσφαιριστές έτσι ώστε ορισμένοι να ενταχθούν στο ρόστερ του συλλόγου.

Ήδη το Σάββατο ανακοινώθηκε και ο τρίτος ποδοσφαιριστής που ήρθε σε συμφωνία με την διοίκηση της ομάδας και αυτός είναι ο Αργεντινός Ιβάν Σίλβα. Ο 28χρονος Αργεντινός αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος και δεν έχει αγωνιστεί ποτέ στην Ελλάδα.

Να θυμίσουμε ότι επίσης στην Παναχαϊκή έχει κλείσει ο Αντώνης Τσιάρας και ο Πέταρ Καρακλάιτς ενώ έχει συμφωνήσει και με τον νεαρό ταλαντούχο επιθετικό Ηλία Κουλούρη που αναμένεται να ανασηκωθεί τις επόμενες ώρες ή ημέρες.

 

Επιστροφή Λαρέα;

Έντονα φημολογείται ότι ο δεύτερος Αργεντινός που ενδιαφέρεται η Παναχαϊκή για να τον αποκτήσει είναι ο Χουάν Λαρέα.

Ο κεντρικός αμυντικός που έμεινε ελεύθερος από την Αναγέννηση Καρδίτσας φημολογείται ότι αναμένεται να επιστρέψει στην αχαϊκή πρωτεύουσα και να φορέσει ξανά την φανέλα της ομάδας μετά από ένα χρόνο.

Οι δύο πλευρές έχουν έρθει ήδη σε επαφή και αναμένεται να δούμε αν τελικά έχουν συμφωνήσει για την επιστροφή του στην Παναχαϊκή. Μια επιστροφή που σίγουρα θα βοηθήσει σημαντικά το συγκρότημα του Σούλη Παπαδόπουλου.

Να θυμίσουμε ότι ο Λαρέα Φέρρο αγωνίστηκε στην Καρρίλ Οέστε, ενώ το 2016 μεταγράφηκε στην Κομιουνικασιόνες. Στη συνέχεια μετακόμισε στην Κανουέλας και στην Κίλμες. Το 2019 ήρθε για πρώτη φορά στην Ελλάδα όπου αγωνίστηκε στην ομάδα του Απόλλωνα Σμύρνης με τον οποίο μάλιστα γνώρισε την άνοδο στη Super League.

 

 Δεν σπάει το προσύμφωνο

Αρκετοί είναι οι φίλοι της ομάδας που ρωτάνε αν το προσύμφωνο μπορεί ένας παίκτης να το σπάσει.

Η Παναχαϊκή επειδή ακόμα δεν έχει γίνει ΠΑΕ δεν μπορεί να πραγματοποιήσει συμβόλαια οπότε ο επικεφαλής, Πέτρος Σταθάκης, όταν έχει σε συμφωνία με κάποιον παίκτη ετοιμάζει μαζί του ένα προσύμφωνο. Φυσικά και αυτό δεν μπορεί να σπάσει και αν αυτό γίνει είτε από την πλευρά του παίκτη, είτε από την πλευρά της Παναχαϊκής τότε υπάρχει μια ρήτρα που πρέπει να πληρωθεί.

Είναι όλα υπό έλεγχο και δεν βαδίζει στα τυφλά η Παναχαϊκή αφού γνωρίζει πολύ καλά τις διαδικασίες.

 

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ “Γ”

Ροή ειδήσεων

Advertisement