Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Την Τετάρτη οι έγγραφες εξηγήσεις- Τι θα υποστηρίξει η Ρούλα Πισπιρίγκου

Published

on

 

Στις έγγραφες εξηγήσεις που θα δώσει την Τετάρτη η 33χρονη Ρούλα Πισπιρίγκου μέσω υπομνήματος, για όσα υποστηρίζει σε σχέση με τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας, στρέφεται πλέον το ενδιαφέρον για την πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας.

Η 33χρονη έχει κληθεί να καταθέσει ανωμοτί, αφού θεωρείται βασική ύποπτη και για τους δύο πρώτους θανάτους των παιδιών της, στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας μετά και τα όσα αναφέρει το πόρισμα Καρακούκη – Καλογρηά, σύμφωνα με το οποίο τα δύο παιδιά της οικογένειας βρήκαν ασφυκτικό θάνατο.

Σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, η βασική υπερασπιστική γραμμή της Πισπιρίγκου θα είναι, ότι οι δύο ιατροδικαστές που έκαναν τις νεκροψίες στα παιδιά της, απέδωσαν τον θάνατό τους σε παθολογικά αίτια. Έτσι, θα έχει ως βασικό στόχο να ανατρέψει το πόρισμα των ιατροδικαστών Καρακούκη και Καλόγρηα, που κάνει λόγο για ασφυκτικό θάνατο των δύο κοριτσιών.

Όπως δήλωσε ο Οθων Παπαδόπουλος, πλέον το «δυνατό χαρτί» της Ρούλας Πισπιρίγκου είναι οι εκθέσεις της ιατροδικαστού Αγγελικής Τσιόλα για την Ιριδα και της Χριστίνας Τσάκωνα για τη Μαλένα, αλλά και η πρόσφατη δήλωση της προϊσταμένης της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πατρών.

Ωστόσο, ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων, μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλοκαίρι Μαζί», δήλωσε επιφυλακτικός για αυτό που λέει η κ. Τσιόλα, καθώς όπως είπε, με την ανακοίνωσή της δεν αμφισβητεί το πόρισμα των Καρακούκη – Καλόγρηα.

Ροή ειδήσεων

Advertisement