Connect with us

Παναχαϊκή

Η επιστροφή της “Βασίλισσας” της Πελοποννήσου θορύβησε τους αντιπάλους

Published

on

 

Η αλήθεια είναι ότι τα πράγματα είναι λίγο μπερδεμένα σε ότι αφορά το μητρώο που χθεσινό δημοσίευμα κάνει λόγο για κίνδυνο της Παναχαϊκής και ότι βρίσκεται στον αέρα η άνοδος για την Super League 2.

Όλα αυτά λοιπόν θορύβησαν τους πάντες στην Αχαϊκή πρωτεύουσα και τα τηλεφωνήματα πέφτουν βροχή…

Άνθρωποι που βρίσκονται μέσα στα πράγματα, αναφέρουν ότι δεν πρέπει να ανησυχεί η Παναχαϊκή διότι είχε υποβάλει την αίτηση της για το μητρώο από τις 30/9/2021.

«Δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για την Παναχαϊκή και καμία ανησυχία», ανέφερε στην «Γ» άνθρωπος που είναι μέσα στα πράγματα και συνέχισε: «Γνωρίζεται πόσες ομάδες δεν είχαν εγγραφεί στο μητρώο μέσα στο 2021 και το έκαναν αργότερα; Με αυτή την λογική δεν θα διεξαχθούν τα πρωταθλήματα και θα μπει λουκέτο στην ΕΠΟ που αυτό φαντάζει αδύνατον να γίνει με τον πρόεδρο Μπαλντάκο να έχει δείξει ότι ξεχωρίζει την στάση του απέναντι από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και θα πάει σύμφωνα με το καταστατικό που έχει η ΕΠΟ και η FIFA. Στην χειρότερη να μην μπορούν να λάβουν κάποιες από τις επιχορηγήσεις της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και τίποτα παραπάνω».

Προφανώς η Παναχαϊκή είναι ένας μεγάλος σύλλογος και το ότι επέστρεψε στην SL2 έχει φοβίσει αρκετούς από τους αντιπάλους της. Μπορεί η όλη κατάσταση να είναι μπερδεμένη αλλά η κοκκινόμαυρη ομάδα δεν πρέπει να ανησυχεί.

 

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement