Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Ερασιτεχνικό

Χτίζεται η Αναγέννηση Ψαθοπύργου που έχει υψηλούς στόχους

Δημοσιεύθηκε

στις

Ξεκίνησε την εβδομάδα με σειρά ανανεώσεων η διοίκηση της Αναγέννησης Ψαθοπύργου που θέλει να είναι δυνατή στο νέο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας.

Η διοίκηση σε συνεργασία με τον προπονητή Κώστα Τσιπιανίτη πραγματοποίησε τις πρώτες ανανεώσεις ξεκινώντας φυσικά από τους αρχηγούς της ομάδας.

Παπαδόπουλος, Αθανασόπουλος και Αγγελόπουλος θα βρίσκονται και φέτος στο δυναμικό του συλλόγου ενώ πραγματοποιήθηκε και μια εσωτερική μεταγραφή αυτή του Αργύρη Παπαπέτρου που πέρυσι δεν μπόρεσε να βοηθήσει σύμφωνα με τις δυνατότητες του λόγω τραυματισμών…

Μετά τους αρχηγούς σειρά πήραν οι νεώτεροι που θα αποτελέσουν τον βασικό κορμό και θα αντιπροσωπεύσουν την φετινή φιλοσοφία της Αναγέννησης Ψαθόπυργου, να πορευτεί με νέα και αξιόλογα παιδιά στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας.

Νίκος Καλαμπόκας, Αναστάσης Μπαρλάς, Ανδρέας Πετρόπουλος και Εφραίμ Παπαγεωργίου συνεχίζουν στον Ψαθόπυργο.

Φυσικά η διοίκηση θα πραγματοποιήσει και κάποιες σημαντικές προσθήκες καθώς βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση τριών με τεσσάρων νεαρών που θα κάνει μεγάλη εντύπωση και θα δείξει ότι οι στόχοι της ομάδας για διάκριση φέτος είναι υψηλοί…

Ροή ειδήσεων

Advertisement