Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Στοίχημα

Ξέρει το δρόμο η Σερίφ

Δημοσιεύθηκε

στις

Μπαίνουμε μέρα με τη μέρα σε πιο σημαντικά μονοπάτια αναφορικά με τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν, καθώς σήμερα και αύριο θα μάθουμε τις ομάδες που θα βρεθούν μαζί με τις ήδη υπάρχουσες, στο 2ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Τα αποτελέσματα πριν από μερικές ημέρες στα πρώτα ματς της σειράς ήταν σχετικά φυσιολογικά, όμως αρκετά φαβορί έχουν δουλειά να κάνουν στις ρεβάνς. Διάβασε για την παμεστοιχημα γρ στοιχηματική εταιρεία.

Μια από αυτές τις ομάδες είναι η Σερίφ Τιράσπολ. Η πρωταθλήτρια Μολδαβίας που πέρσι είχε αφήσει “άφωνη” όλη την Ευρώπη με το διπλό στο “Μπερναμπέου” επί της Ρεάλ, υποδέχεται τη Ζρίσνκι, στη ρεβάνς του 0-0 της Βοσνίας.

ΣΕΡΙΦ ΤΙΡΑΣΠΟΛ: Έκανε όλη την Ευρώπη να ασχοληθεί μαζί της πέρσι, καθώς όχι μόνο πέρασε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά σε έναν πολύ δύσκολο όμιλο κατάφερε να κερδίσει Σαχτάρ και Ρεάλ (μέσα στην Ισπανία). Εκτός από τη φήμη και τα χρήματα που κέρδισε, ανέβηκε σε επίπεδο και πλέον όλοι έχουν απαιτήσεις από τους Μολδαβούς. Φυσικά, στο ρόστερ τους υπάρχουν ελάχιστοι γηγενείς, καθώς στηρίζεται κυρίως σε Αφρικανούς, τους οποίους “μοσχοπουλάει”, όπως ο Τροαρέ, που πήγε με 2 εκατ. στη Φερεντσβάρος. Με το 0-0 στη Βοσνία, η Σερίφ στοχεύει σε ακόμα μια πρόκριση, καθώς θέλει και φέτος να πάει μακριά στην Ευρώπη.

ΖΡΙΝΣΚΙ ΜΟΣΤΑΡ: Έκανε πραγματικό… περίπατο πέρσι στο πρωτάθλημα της Βοσνίας, καθώς κατέκτησε τον τίτλο με διαφορά 27 πόντων από τη δεύτερη Τούζλα. Επέστρεψε έτσι στις επιτυχίες μετά το 2018 και παρέμεινε η ομάδα με τα περισσότερα πρωταθλήματα στη χώρα. Η κλήρωση με τη Σερίφ δεν ήταν η ιδανική, όμως οι ελπίδες της για πρόκριση παρέμειναν σταθερές μετά το 0-0 του πρώτου αγώνα. Υπάρχει ποιότητα στο ρόστερ με τη παρουσία έμπειρων και διεθνών παικτών, όμως θα πρέπει να παίξει πάνω από τις δυνατότητές της στη Μολδαβία για να πάρει τη πρόκριση.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Το παιχνίδι μπορεί να πάει οπουδήποτε στη περίπτωση που μια εκ των δυο βρεθεί στη μέρα της. Οι Μολδαβοί με ένα σύνολο που στηρίζεται στη φυσική κατάσταση και τη ταχύτητα νίκησαν πιο δύσκολους αντιπάλους πέρσι και θα τους δώσουμε το πρώτο λόγο για τη νίκη-πρόκριση. Στο 1.78 ο άσος στον Stoiximan.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις


Ροή ειδήσεων

Advertisement