Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Στοίχημα

Ανώτερο σύνολο η Μάριμπορ

Δημοσιεύθηκε

στις

Ημέρα 1ου γύρου των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ και σήμερα και σίγα σιγά συμπληρώνεται το «παζλ» των ομάδων που θα παίξουν την επόμενη εβδομάδα στο 2ο γύρο, εκεί που περιμένει ο Ολυμπιακός. Πολλά ζευγάρια είχαν ξεκάθαρα φαβορί, όμως υπάρχουν και αυτά που πέραν ότι δεν έχουν φαβορί, είναι στην απόλυτη ισορροπία, μετά την ισοπαλία στο πρώτο ματς. Διάβασε για live streaming agones.

Ένα εξ’ αυτών είναι το ζευγάρι της πρωταθλήτριας Λευκορωσίας Σαχτιόρ Σόλιγκορσκ και της Σλοβενίας, Μάριμπορ. Οι δυο ομάδες θα δώσουν τον επαναληπτικό τους αγώνα στο Μαρμαρά της Τουρκίας, καθώς δε γίνονται αγώνες στη Λευκορωσία, για ευνόητους λόγους. Μάθε για live streaming olympiakos.

ΣΑΧΤΙΟΡ ΣΟΛΙΓΚΟΡΣΚ: Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το πρωτάθλημα της Λευκορωσίας, με τη πρωταθλήτρια Σόλιγκορσκ να βρίσκεται σταθερά ανάμεσα στις διεκδικήτριες, καθώς παρότι έχει δυο ματς λιγότερα, είναι στο -4 από τη πρώτη 3άδα. Πέρσι κατέκτησε το 3ο πρωτάθλημα στην ιστορία της, που ήταν μάλιστα το 2ο συνεχόμενο, αφήνοντας 10 ολόκληρους πόντους πίσω της την ιστορική Μπάτε. Η αλήθεια είναι πως δεν έχει κάνει κάτι αξιοσημείωτο στην Ευρώπη, ενώ πέρσι αποκλείστηκε με δυο ήττες από τη Φόλα Ες, τη πρωταθλήτρια Λουξεμβούργου στο Κόνφερενς Λιγκ. Με το 0-0 στη Σλοβενία, υπάρχει αισιοδοξία για κάτι καλό, όμως χρειάζεται μεγαλύτερη προσπάθεια στο γκολ.

ΜΑΡΙΜΠΟΡ: Ακόμα μια χρονιά που πήρε τον τίτλο στη Σλοβενία η Μάριμπορ, όντας μακράν της δεύτερης η πιο επιτυχημένη στη χώρα. Οι «βιολετί» θέλουν να κάνουν μια καλή πορεία στην Ευρώπη φέτος, παρότι το ρόστερ τους δεν είναι το ίδιο ποιοτικό με άλλα χρόνια, με μεγαλύτερη πρόσφατη επιτυχία τη συμμετοχή στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ τη σεζόν 17-18. Στο πρώτο ματς στην έδρα τους κόντρα στους Λευκορώσους, είχαν τις φάσεις, όμως το γκολ δεν ήρθε. Έτσι, με δεδομένο πως τα εκτός έδρας τέρματα δε μετρούν επιπλέον, οι Σλοβένοι θέλουν τη νίκη για να περάσουν στα 90 λεπτά.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ισορροπημένο ήταν το ματς στο Σλοβενία, όμως τώρα και οι δυο είχαν λίγο χρόνο να ετοιμαστούν παραπάνω. Η Μάριμπορ είναι πιο έμπειρη ομάδα, ενώ στα υπέρ της το γεγονός πως το ματς θα γίνει στην ουδέτερη Τουρκία. Θεωρούμε πως οι Σλοβένοι θα πάρουν τη πρόκριση, ακόμα και στα πέναλτι. Στο 1.87 το προσφέρει ο Stoiximan.

Στοιχηματικές εταιρείες και προσφορές* εγγραφής στο arxondasbet.com, με δωρεάν προγνωστικά του διάσημου Άρχοντα από το 2000. (21+ Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)

Ροή ειδήσεων

Advertisement