Connect with us

Παναχαϊκή

Μια ανάσα από τον Σερραίο, Χάρη Τοπάλ η Παναχαϊκή, πιο κοντά από ποτέ του Λαρέα

Published

on

Σε μεταγραφικό πυρετό βρίσκεται η διοίκηση της Παναχαϊκής καθώς θέλει να γεμίσει το ρόστερ της με παίκτες από το πάνω ράφι.

Ένας από αυτούς είναι και ο Σερραίος δεξιός μπακ Χάρης Τοπάλ ο οποίος είχε εξαιρετική πορεία με την φανέλα του Διαγόρα Ρόδου την σεζόν που ολοκληρώθηκε στην SL2.

Ο 22χρονος άσος κατέγραψε 28 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και είναι ένας παίκτης που θα βοηθήσει σημαντικά το συγκρότημα του Σούλη Παπαδόπουλου.

Ο Τοπάλ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην ΑΕ. Μυκόνου, στον Απόλλων Παραλιμνίου στην Κύπρο, την Κ-17 του ΠΑΟΚ, αλλά και στο Σιδηρόκαστρο.

Η «Γ» είχε αναφέρει ότι η διοίκηση της Παναχαϊκής έχει κάνει την πρώτη της επαφή με τον έμπειρο αμυντικό Χουάν Λαρέα που έμεινε ελεύθερος από την Αναγέννηση Καρδίτσας. Οι δύο πλευρές είχαν συμφωνήσει σχεδόν σε όλα και όπως φαίνονται τα πράγματα οι εξελίξεις είναι θετικές αφού η μεταγραφή του στην Πάτρα είναι πιο κοντά από ποτέ.

 

Το ψάχνει με Ιωαννίδη

Ένας τερματοφύλακας ο οποίος από το περσυνό πρωτάθλημα άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις τόσο στην διοίκηση των κοκκινόμαυρων όσο και στον Σούλη Παπαδόπουλο είναι ο Δημήτρης Ιωαννίδης του Παναιγιαλείου.

Ο ταλαντούχος πορτιέρο έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις κόντρα στην Παναχαϊκή κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο από το σύνολο των κοκκινόμαυρων. Η διοίκηση της ομάδας βρίσκεται σε αναζήτησε πορτιέρο οπότε στην λίστα βρίσκεται και ο Ιωαννίδης που έχει αγωνιστεί στην Πρέβεζα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και στην Κ19 του Ατρόμητου Περιστερίου.

 

Ξεκινούν τα δοκιμαστικά

Σε λίγες ημέρες ξεκινούν τα δοκιμαστικά για την στελέχωση των τμημάτων υποδομών της Κ17 και Κ19 της Παναχαϊκής.

Αυτά θα διεξαχθούν στο γήπεδο των Προσφυγικών στις 19 και 20/7 η Κ19 και στις 21-22/7 η Κ17.

Αναλυτικά: Η Παναχαϊκή, μετά την επιστροφή της στις επαγγελματικές κατηγορίες, θέλει να επενδύσει στο πλούσιο ποδοσφαιρικό ταλέντο της περιοχής μας και όχι μόνο. Για το λόγο αυτό διοργανώνει σειρά δοκιμαστικών στο γήπεδο των Προσφυγικών για τη στελέχωση των ομάδων Κ19 και Κ17.

Στις 19 και 20/07/2022 για τη Κ-19, για τους ποδοσφαιριστές που είναι γεννημένοι 2004 και 2005.

Στις 21 και 22/07/2022 για τη Κ-17, για τους ποδοσφαιριστές που είναι γεννημένοι το 2006, 2007 και 2008.

Ώρα προσέλευσης στο γήπεδο είναι στις 17:30.

Έναρξη δοκιμαστικών στις 18:00.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να προσέλθουν στο γήπεδο τις προαναφερόμενες ώρες έχοντας μαζί τους:

  1. Έγγραφο της ομάδας που αγωνίζεται ο ποδοσφαιριστής, περί σύμφωνης γνώμης για τη συμμετοχή του.
  2. Υπεύθυνη δήλωση γονέα, περί έγκρισης του για τη συμμετοχή στη διαδικασία.
  3. Κάρτα υγείας αθλητή σε ισχύ.

Επίσης θα πρέπει να οριστικοποιήσουν έως τη Δευτέρα 18/07/2022 τη συμμετοχή τους, συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής στο παρακάτω link:

https://forms.gle/ZuCezcBT5WMbPL6b6

Η διοίκηση της Παναχαϊκής ευχαριστεί θερμά την ΕΠΣ Αχαΐας για την παραχώρηση του γηπέδου των Προσφυγικών και εύχεται σε όλους τους ποδοσφαιριστές που θα προσέλθουν καλή επιτυχία.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο email [email protected] στέλνοντας το ερώτημα σας και θα λάβετε άμεσα απάντηση.

 

Τα ίδια και τα ίδια

Χωρίς αλλαγές και φέτος η προκήρυξη της SL1 σύμφωνα με την απόφαση που πήρε το Δ.Σ., κάτι που σημαίνει πως ο 14ος της βαθμολογίας θα υποβιβαστεί αυτόματα και ο 13ος θα παίξει μπαράζ με ομάδα της Super League 2.

Αντίστοιχα, στη δεύτερη κατηγορία οι πρωταθλητές των δύο ομίλων θα παίξουν σε μπαράζ, με τον νικητή να προβιβάζεται και τον ηττημένο να παίζει με τον 13ο της Super League, όπως συνέβη στην περίπτωση της Βέροιας.

 

Νέο στέλεχος στο τμήμα μάρκετινγκ

Η διοίκηση της Παναχαϊκής ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τον Δημήτρη Σταματόπουλο ο οποίος θα στελεχώσει το τμήμα μάρκετινγκ της ομάδας.

Αναλυτικά: «Η διοίκηση της Παναχαϊκής ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Δημήτρη Σταματόπουλο ο οποίος θα στελεχώσει το τμήμα μάρκετινγκ της ομάδας. Όλες οι ενέργειές του θα γίνονται σε συνεργασία με τον επικεφαλής του τμήματος Γκας Καραγιάννη. Ευχόμαστε στον Δημήτρη καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα».

 

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement