Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Σήμερα το κρίσιμο ραντεβού με Καραμανλή για την υπογειοποίηση του τρένου

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Σήμερα στις 10 το πρωί θα πραγματοποιηθεί το πολυαναμενόμενο ραντεβού εκπροσώπων της δημοτικής Αρχής της Πάτρας και της Επιτροπής Αγώνα με τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Κώστα Καραμανλή για την υπογειοποίηση του τρένου, καταρχάς στο τμήμα από Ρίο έως Κανελλοπούλου.

Τον Υπουργό θα επισκεφθούν στο γραφείο του, ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, Χρήστος Κορδάς, ενώ από την Επιτροπή Αγώνα θα παραστούν οι Πρόεδροι των Πολιτιστικών Συλλόγων, Ρίου Νίκος Κορωναίος και Καστελλοκάμπου Γιάννης Κανελλόπουλος.
Η συνάντηση πραγματοποιείται στον απόηχο της απόφασης απόρριψης της χρηματοδότησης του έργου που αφορά τμήμα της υπογειοποίησης του τρένου μέσα από τον αστικό ιστό της πόλης και μετά την κινητοποίηση που διοργάνωσε για το μείζον αυτό θέμα, η δημοτική Αρχή την περασμένη εβδομάδα.
Από τον Υπουργό θα ζητηθεί ενημερωτική ενημέρωση για το θέμα της υπογειοποίησης του τρένου, για την οποία άλλωστε έχει δεσμευτεί προσωπικά και ο ίδιος και θα τεθεί για ακόμη μία φορά επιτακτικά το αίτημα συνέχισης λειτουργίας του Προαστιακού και δημιουργίας του Γραμμικού Πάρκου.

Ροή ειδήσεων

Advertisement