Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Στοίχημα

Περνάει η Ολίμπια Λιουμπλιάνα

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Μετά τις πρώτες προκρίσεις των πρωταθλητών από το 1ο γύρο προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ, οι ομάδες του Κόνφερενς Λιγκ μπαίνουν με τη σειρά τους στη «μάχη», στοχεύοντας σε μια διάκριση, που υπό άλλες συνθήκες δύσκολα θα ερχόταν. Αρκετά «ανάποδα» αποτελέσματα στο 1ο ματς, σήμερα είναι οι ρεβάνς. Διάβασε για prosfores* eggrafis.

Από τις ομάδες που ξεχωρίζουν στο θεσμό είναι η Ολίμπια Λιουμπλιάνας. Οι Σλοβένοι δε κατάφεραν να κερδίσουν στην έδρα τους τη Ντιφερντάνζ από το Λουξεμβούργο και καλούνται εκτός έδρας να πάρουν τη πρόκριση. Μάθε για bet365 prosfrores*.

ΝΤΙΦΕΡΝΤΑΝΖ: Χωρίς να είναι καλύτερη, η Ντιφερντάνζ κατάφερε να βρει πρώτη το δρόμο προς τα δίχτυα στο ματς με την Ολίμπια πριν από μια εβδομάδα και να έχει ουσιαστικές ελπίδες πρόκρισης στη ρεβάνς στην έδρα της. Είναι ένα σύνολο που αποτελείται κυρίως από Λουξεμβούργιους και Γάλλους παίκτες, ενώ πέρσι τερμάτισε πίσω από τη Ντούντελανζ στο εγχώριο πρωτάθλημα. Πιθανότατα θα έχει παθητικό ρόλο κόντρα στους Σλοβένους, όμως ακόμα και έτσι όλοι στην ομάδα ελπίζουν στη πρόκριση, ακόμα και αν χρειαστεί να παίξουν πέναλτι.

ΟΛΙΜΠΙΑ ΛΙΟΥΜΠΛΙΑΝΑ: Με τον γνωστό μας, Άλμπερτ Ριέρα να κάνει ντεμπούτο σαν πρώτος προπονητής στο πάγκο της, η Ολίμπια, παρότι ήταν πολύ ανώτερη κόντρα στη Ντίφερντανζ στο πρώτο ματς των δυο ομάδων στο Κόνφερενς για φέτος, δε κατάφερε παρά να πάρει την ισοπαλία. Με δεδομένο πως δε μετρούν τα εκτός έδρας γκολ, θα παίξει στο Λουξεμβούργο από το μηδέν, με στόχο να προχωρήσει στη διοργάνωση. Η 3η ομάδα της Σλοβενίας πέρσι, έχει κάποιες καλές μονάδες στο ρόστερ της, ενώ αρκετοί παίκτες είναι και διεθνείς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Αρκετά άτυχη ήταν στο πρώτο ματς η Ολίμπια, καθώς σπατάλησε πολλές ευκαιρίες για να πάρει τη νίκη. Μπορεί εκτός έδρας τα πράγματα να δυσκολεύουν, όμως έχει ξεκάθαρα το πρώτο λόγο, αν παίξει όπως πριν μια εβδομάδα. Στο 2.02 το διπλό στον Stoiximan.

Στοιχηματικές εταιρείες και προσφορές* εγγραφής στο arxondasbet.com, με δωρεάν προγνωστικά του διάσημου Άρχοντα από το 2000. (21+ Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)

Ροή ειδήσεων

Advertisement