Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Τα κατάφερε

Published

on

 

Πολυπράγμων ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Πάτρα η δική μας πόλη» Νίκος Τζανάκος, ο οποίος κατόρθωσε να ολοκληρώσει το πρωτοποριακό Μεταπτυχιακό του ΕΑΠ που υλοποιεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και να αποκτήσει

MSc Sports Management. «Ήταν δύσκολο, χρειάστηκε πολλά ξενύχτια, επιμονή και πείσμα, αλλά άξιζε τον κόπο. Ένα όμορφο και ιδιαίτερα ενδιαφέρον ταξίδι, τα τελευταία δύο χρόνια, έφτασε στο τέλος του. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους άξιους καθηγητές του ΕΑΠ, αλλά ιδιαίτερα στην καταπληκτική ομάδα των συμφοιτητών μου, ενεργών ανθρώπων του Αθλητισμού, με τους οποίους συνεργαστήκαμε και συνταξιδέψαμε δυο χρόνια και οι οποίοι είμαι βέβαιος πως θα διαπρέψουν τα επόμενα χρόνια στην Αθλητική Διοίκηση -Διαχείριση, ως επαγγελματίες του χώρου», ανέφερε σε ανάρτησή του ο κ. Τζανάκος.

Η αγάπη του για τον αθλητισμό είναι γνωστή, όπως και η καθοριστική του συμβολή στην διοργάνωση των Διεθνών Παιδικών Αγώνων, η οποία καλλιεργεί το αθλητικό πνεύμα στις νέες γενιές. Του αξίζουν δικαίως, συγχαρητήρια.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement