Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Στο Νοσοκομείο “Αγ. Ανδρέας” ο Υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης για το περιστατικό με τον 50χρονο

Πήγε στον “Αγ. Ανδρέα” με έμφραγμα και τον έδιωξαν…

Δημοσιεύθηκε

στις

Στο Νοσοκομείο “Αγ. Ανδρέας” προκειμένου να διαπιστώσει ο ίδιος τι συνέβη με τον 50χρονο, Θεόδωρο Νεμουτιάνο, αναμένεται σύμφωνα με πληροφορίες ο Υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης.

Κατεπείγουσα έρευνα για το τι ακριβώς συνέβη με την περίπτωση του 49χρονου Θεόδωρου Νεμουτιάνου που πήγε με συμπτώματα οξέος εμφράγματος στο νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας της Πάτρας και τον παρέπεμψαν στο Ρίο επειδή δεν εφημέρευε το νοσοκομείο με αποτέλεσμα να καταλήξει στη διαδρομή, διέταξε κατά πληροφορίες ο Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης.

Θα διερευνηθεί τι συνέβη και ο άτυχος άνδρας έχασε τη ζωή του και «θα αποδοθούν ευθύνες», σύμφωνα με ενημέρωση του υπουργείου Υγείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένιωσε πόνους στο στήθος και στην πλάτη όταν πήγε στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» με το όχημά του και σύμφωνα με πληροφορίες από τους οικείους του τον ενημέρωσαν πως το δεν εφημέρευε και θα έπρεπε να μεταβεί στο ΠΓΝΠ.

Μπήκε στο όχημά του οδήγησε μετά δυσκολίας λίγα μέτρα και αισθανόμενος αδιαθεσία, όπως ανέφεραν οι συγγενείς του στο thebest τηλεφώνησε στον αδελφό του, ο οποίος έσπευσε στο σημείο, τον πήρε με το όχημά του προκειμένου να τον πάει στο Ρίο. Στη διαδρομή, ο 49χρονος έχασε τις αισθήσεις του και όταν έφθασε στο νοσοκομείο του Ρίου ήταν ήδη αργά. Το γεγονός «πάγωσε» τα αδέλφια του, συγγενείς, φίλους και συναδέλφους, οι οποίοι δεν μπορούν να πιστέψουν πως έφυγε τόσο νωρίς ένας νέος άνθρωπος. Σύμφωνα με πληροφορίες ο θάνατός του αποδόθηκε από τις πρώτες εκτιμήσεις σε ανακοπή καρδιάς. Ωστόσο, σήμερα θα διενεργηθεί νεκροψία – νεκροτομή για τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

 

Η κηδεία του θα γίνει το Σάββατο (16/7) και ώρα 5 το απόγευμα από τον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου Θεολόγου στο Σκιαδά Τριταίας.

Ροή ειδήσεων

Advertisement