Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Παγκρήτια Τράπεζα: «Απόβαση» στην Πάτρα

Από τη Δευτέρα η λειτουργία του νέου καταστήματος στην οδό Αγίου Ανδρέου

Δημοσιεύθηκε

στις

H Παγκρήτια Τράπεζα, υλοποιώντας τον αναπυξιακό σχεδιασμό της, «απλώνει» τις δραστηριότητες της και στην Πάτρα.

Ήδη είναι έτοιμο και από την προσεχή Δευτέρα θα υποδεχθεί τους πρώτους πελάτες, σε αναμορφωμένο κτίριο στην  οδό Αγίου Ανδρέου, πριν την οδό Κολοκοτρώνη, το νέο κατάστημα της Τράπεζας.

Διευθύντρια του καταστήματος  είναι η κυρία Θεοδώρα Καρανδρίκα και αναπληρωτής Διευθυντής, ο Αντώνης Τζανέτος, δυο στελέχη  με πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία στον τραπεζικό τομέα, ενώ το αρχικό πλάνο περιλαμβάνει και 8 νέες θέσεις εργασίας.

Σύμφωνα με την στρατηγική της, η Παγκρήτια Τράπεζα εξελίσσεται, μεγαλώνει, εκσυγχρονίζεται, φιλοδοξεί να υπηρετήσει ακόμη αποτελεσματικότερα το ρόλο της, τη στήριξη της οικονομίας και των πελάτων της, σε τοπικό αλλά και ευρύτερο επίπεδο με αναβαθμισμένο λειτουργικό μοντέλο εξυπηρέτησης, που στοχεύει στην αποτελεσματική ανταπόκριση στις ανάγκες και απαιτήσεις των πελατών και στην παροχή της καλύτερης δυνατής τραπεζικής εμπειρίας.

Το κατάστημα της Παγκρήτιας Τράπεζας αποτελεί πρότυπο της νέας φιλοσοφίας που σταδιακά εφαρμόζει στο Δίκτυό της, η οποία συνδυάζει την εξυπηρέτηση των πελατών στον χώρο του καταστήματος, με τις εξελιγμένες δυνατότητες που προσφέρουν τα ψηφιακά μέσα.

«Με τη σύγχρονη τεχνολογία, αλλά και την πολύχρονη εμπειρία και τον επαγγελματισμό του ανθρώπινου δυναμικού μας, εξασφαλίζουμε στους πελάτες μας, φυσικά πρόσωπα και μικρομεσαίους επιχειρηματίες, γρήγορη, ευέλικτη και προπάντων προσωπική και φιλική εξυπηρέτηση», αναφέρουν στελέχη της που προσθέτουν: «Η έναρξη εργασιών στην Πάτρα, καταδεικνύει τη φιλοσοφία της τράπεζας να χρηματοδοτήσει την επιχειρηματικότητα της περιφέρειας, όπως αυτή αναπτύσσεται μέσα από τις υπηρεσίες τουρισμού, το εμπόριο, την ενέργεια και την καινοτομία, σε μια περιοχή με ειδικό βάρος».

Η Παγκρήτια Τράπεζα δίνει έμφαση σε δύο βασικούς πυλώνες που συμβάλλουν στην οικονομική ανάπτυξη: Τη στήριξη της επιχειρηματικότητας και τη λιανική τραπεζική. Στο πλαίσιο αυτό, αξιοποιώντας ευέλικτα χρηματοδοτικά εργαλεία και ευρωπαϊκούς πόρους, χρηματοδοτεί επενδυτικά έργα επιχειρήσεων σε συνεργασία με εθνικούς και ευρωπαϊκούς φορείς, ενώ συγχρόνως υποστηρίζει με στοχευμένες λύσεις τους ιδιώτες πελάτες, παρέχοντας ένα πλήρες φάσμα καταθετικών και χρηματοδοτικών προϊόντων.

 

 

 

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement