Connect with us

Παναχαϊκή

Η Παναχαϊκή κατέλαβε την 5η θέση στο Beach Soccer

Published

on

 

Ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα του Beach Soccer και για την ομάδα της Παναχαϊκής.

Ο κοκκινόμαυρος σύλλογος αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην ιστορία του στο ποδόσφαιρο άμμου και παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε κατέλαβε την 5η θέση στην τελική κατάταξη.

Ο ιστορικός σύλλογος δυστυχώς κατάφερε να μπει γήπεδο για προπονήσεις 15 μέρες πριν από το πρωτάθλημα και στην παρακάτω ανακοίνωση αναφέρεται ότι κάποιοι έβαζαν συνεχώς τρικλοποδιές (ρίχνοντας τα βέλη στο ΠΕΑΚ) με αποτέλεσμα η ομάδα να μην μπορέσει να προετοιμαστεί κατάλληλα.

Παρόλα αυτά τερμάτισε στην 5η θέση πετυχαίνοντας παράλληλα και το μεγαλύτερο σκορ που σημειώθηκε στο πρωτάθλημα συντρίβοντας με 15-2 την ομάδα της Ένωσης Ξυλοκάστρου. Σίγουρα η απουσία του star στο ποδόσφαιρο άμμου και αρχηγού της ομάδας της Παναχαϊκής, Δημήτρη Μικελάτου ήταν εμφανής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ολοκληρώθηκαν χθες (σ.σ. Σάββατο) οι υποχρεώσεις της ομάδας της Παναχαϊκής στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Beach Soccer, με την κατάκτηση της 5ης θέσης. Το πρωί η ομάδα της Πάτρας πέτυχε εύκολη νίκη με 15-2 απέναντι στην ΑΣ Ένωση Ξυλοκάστρου, ενώ το απόγευμα ηττήθηκε από τη Νάπολη Πατρών με 5-0.

Θα πρέπει να καταστεί σαφές προς όλους, ότι η ομάδα της Παναχαϊκή δεν μπόρεσε να προετοιμαστεί κατάλληλα για το εν λόγω πρωτάθλημα.

Κατάφερε να μπει γήπεδο για προπονήσεις 15 μέρες πριν από το πρωτάθλημα (διότι έτσι ήθελαν κάποιοι) και ήταν αρκετά δύσκολο να ακολουθήσει τους ρυθμούς των αντιπάλων. Σίγουρα καθοριστικό ρόλο έπαιξε και η απουσία του αρχηγού και εκ των κορυφαίων παικτών στην Ελλάδα, Δημήτρη Μικελάτου.

«Παρόλα αυτά, συνεχίζουμε ενωμένοι την προσπάθεια και την επόμενη σεζόν θα είμαστε καλύτεροι! Με όπλο μας το ντόπιο στοιχείο και τα παιδιά της Πάτρας! Καλή συνέχεια στις υπόλοιπες ομάδες και καλή επιτυχία και στην Εθνική μας ομάδα που έχει επίσημες υποχρεώσεις στην Ευρώπη στα τέλη του μήνα. Να ευχαριστήσουμε την αθλητική εταιρεία ένδυσης Play Sports που μας ετοίμασε τα ρούχα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, τον Γιάννη Ρουμελιώτη για την χορηγία του στις δύο στολές μας και τον Παναγιώτη Στασινόπουλο για την χορηγία του στα ρούχα αποστολής».

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement