Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πένθος για τη Σία Αναγνωστοπούλου-Πέθανε ο πατέρας της, σε ηλικία 88 ετών

Δημοσιεύθηκε

στις

Πένθος για την βουλευτή Αχαΐας και τομεάρχη Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ Σία Αναγνωστοπούλου καθώς έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 88 ετών, ο πατέρας της, Πέτρος.

Μόλις τον περασμένο Απρίλιο, η βουλευτής Αχαΐας και τομεάρχης Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ Σία Αναγνωστοπούλου σε μια από τις σπάνιες αναρτήσεις που αφορούν τους δικούς της ανθρώπους, σχολίασε το ανέσπερο κουράγιο του πατέρα της σημειώνοντας: “Τα χρόνια περνάνε και ο πατέρας μου έχει ακόμα το κουράγιο να μας φτιάχνει το αρνί και η μάνα μου τη μαγειρίτσα.

Δεν εγκατέλειψαν ποτέ κανέναν αγώνα. Και έδωσαν πολλούς…. του φαγητού επίσης. Χρόνια τους πολλά με ευγνωμοσύνη και άπειρη αγάπη. Χρόνια πολλά σε όλους και όλες. Μαζί με όσους αγαπάμε και μας συντροφεύουν στους αγώνες της ζωής”.

Ο Πέτρος Αναγνωστοπούλος με τη σύζυγό του, Μαρία είχαν αποκτήσει πέντε παιδιά, ενώ ευτύχησε να δει και πέντε εγγόνια και δισέγγονα.

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΩΡΑΣ ΠΑΤΡΩΝ

Ο επικεφαλής της Ώρας Πατρών Ρώρος Γιώργος και τα μέλη της παράταξης, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Σία Αναγνωστοπούλου, στον υποψήφιο της παράταξης, Γιάννη Αναγνωστόπουλο και σε όλη την οικογένεια
Η κηδεία του θα γίνει τη Δευτέρα στις 11 π.μ. από τον Νέο Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέα Πατρών, ενώ η ταφή θα γίνει στο Κοιμητήριο Καμινίων.
Παράκληση της οικογένειας είναι αντί στεφάνων να γίνουν καταθέσεις σε ευαγή ιδρύματα.


Ροή ειδήσεων

Advertisement