Connect with us

Ποδόσφαιρο

BEACH SOCCER: Δεύτερη φορά στον «θρόνο» ο Ατλας Αθηνών (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Published

on

Ο Άτλας Αθηνών νίκησε στον τελικό τη Νάπολη Πατρών με 4-3 και αναδείχθηκε πρωταθλητής

Η καρδιά του Beach Soccer αυτό το Σαββατοκύριακο «χτύπησε» και πάλι μετά από 2 χρόνια απουσίας στην πόλη των Πατρών με τις αναμετρήσεις να διεξάγονται στο «Σ. Αβράμης».

Τα παιχνίδια ήταν εξαιρετικά παρά το γεγονός ότι οι θερμοκρασίες ήταν υψηλές με τους ποδοσφαιριστές να προσφέρουν πλούσιο θέαμα.

Στον μικρό τελικό έφτασε ο ΑΟ Κεφαλληνίας με τον ΑΟ Γύμνασις με τους Κεφαλλονίτες να παίρνουν μια εύκολη νίκη με 6-1 και να παίρνουν την 3η θέση στην τελική κατάταξη του πρωταθλήματος.

Από την άλλη να αναφέρουμε ότι η Παναχαϊκή συμμετείχε για πρώτη φορά στην Ιστορία της στο Beach Soccer καταλαμβάνοντας την 5η θέση. Μάλιστα οι κοκκινόμαυροι σημείωσαν και το μεγαλύτερο σκορ του πρωταθλήματος καθώς διέλυσαν με 15-2 την Ένωση Ξυλοκάστρου.

Στο μεγάλο τελικό τώρα ο Άτλας κράτησε τα σκήπτρα νικώντας με 4-3 την Νάπολη Πατρών.

Το παιχνίδι στο τέλος πήρε μια άγρια ομορφιά καθώς ο Άτλας βρέθηκε μπροστά με 4-1 με την Νάπολη λίγο πριν από το τέλος να μειώνει σε 4-3.

Τα γκολ των νικητών σημείωσαν οι Τσίτσαρης (2), Πάσαρης, Γεωργουδάκης ενώ των ηττημένων ο Σκούρτας που μείωσε σε 2-1, ο Μπερς που μείωσε σε 4-2 και ο Παπασταθόπουλος που σημείωσε το τελικό 4-3.

ΜVP στο πρωτάθλημα αναδείχθηκε ο Κατσούλης του ΑΟ Κεφαλληνίας ο οποίος σημείωσε 8 τέρματα και πήρε την πλακέτα από τον Φιλιππούση της ΕΠΟ.

Πρόεδρος του ΠΕΑΚ, ο Νίκος Παπαδημάτος, έκανε τις απονομές στους διαιτητές ενώ ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αχαΐας, Άγγελος Δανιήλ έδωσε το κύπελλο στον πρωταθλητή Άτλαντα.

Τα μετάλλια στη Νάπολη έδωσε ο διευθυντής επικοινωνίας της ΕΠΟ Σωτήρης Τριανταφύλλου ενώ στους νικητές ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδος Βeach Soccer Στέφανος Σοϊλεμές.

 

 Το «παρών» και ο Τριανταφύλλου

Στο «Σ. Αβράμης» βρέθηκε και ο πρώην πρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου και διευθυντής επικοινωνίας της ΕΠΟ, Σωτήρης Τριανταφύλλου, ο οποίος μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό τόνισε ότι το γυναικείο πρωτάθλημα του χρόνου θα ενταχθεί στην προκήρυξη της ΕΠΟ.

Φυσικά αυτή η εξέλιξη θα χαροποιήσει τους ανθρώπους που τόσο καιρό δίνουν τον δικό τους αγώνα για την διεύρυνση του αθλήματος. Στην φωτό διακρίνεται ο Κώστας Ντάσιος ένας από τους ανθρώπους που τρέχει για το καλό του Beach Soccer με τον πρώην πρόεδρο του ΠΣΑΤ, Σωτήρη Τριανταφύλλου.

 

Στο «Σ. Αβράμης» και ο Σοϊλεμέ

Δεν γινόταν να διεξάγεται το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα του Beach Soccer και να απουσιάζει ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής ομάδας Στέφανος Σοϊλεμέ.

Εξάλλου όπως είχε αναφέρει η «Γ» η Εθνική ομάδα ανδρών του Beach Soccer θα βρεθεί στην Αχαΐα καθώς θα πραγματοποιήσει την προετοιμασία της ενόψει του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που αναμένεται να ξεκινήσει τέλος Ιουλίου. Στην φωτό διακρίνεται ο τεχνικός της Εθνικής, Στέφανος Σοϊλεμέ με τον προπονητή της γυναικείας ομάδας του Beach Soccer, Άρη Θωμά.

 

 Βοήθησε τους συναδέλφους

Η αλήθεια είναι ότι ορισμένοι συνάδελφοι που βρίσκονται και στον έντυπο τύπο ήταν αρκετά δύσκολο να βρίσκονται όλη την ημέρα στους αγώνες του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Beach Soccer.

Από την άλλη όμως αισθάνονται τυχεροί που υπήρχε στο γήπεδο ο αθλητικός συντάκτης Βύρωνας Ξυπολιάς και με όλη του την καρδιά πρόσφερε την πολύτιμη βοήθειά του στο ρεπορτάζ.

Είναι γνωστό ότι ο ανερχόμενος ρεπορτέρ έχει αδυναμία στο Beach Soccer και δεν έχασε σχεδόν κανένα παιχνίδι.

 

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

 1η φάση

Α ΌΜΙΛΟΣ

1η αγωνιστική

Α.Π.Σ. Νάπολη Πατρών – Α.Σ. Ένωση α.α. 4-0

Παναχαϊκή 2014 – Άτλας Α.Ο. 2-8.

2η αγωνιστική

Σάββατο 16.07.2022

Α.Π.Σ. Νάπολη Πατρών – Άτλας Α.Ο. 4-1

Α.Σ. Ένωση – Παναχαϊκή 2014 2-15.

3η αγωνιστική

Άτλας Α.Ο. – Α.Σ. Ένωση α.α. 4-0

Παναχαϊκή 2014 – Α.Π.Σ. Νάπολη Πατρών 0-5.

 

Β ΌΜΙΛΟΣ

1η αγωνιστική

Α.Ο. Κεφαλληνία – Α.Π.Ο. Αχαϊκός 7-6

Ρεπό: Α.Σ. Γύμνασις.

2η αγωνιστική

Α.Ο. Κεφαλληνία – Α.Σ. Γύμνασις 8-3

Ρεπό: Α.Π.Ο. Αχαϊκός.

3η αγωνιστική

Α.Π.Ο. Αχαϊκός – Α.Σ. Γύμνασις 2-3

Ρεπό: Α.Ο. Κεφαλληνία.

 

Ημιτελικοί

Νάπολη – Α.Σ. Γύμνασης 7-3

ΑΟ Κεφαλληνίας-Άτλας 3-4

 

ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ

ΑΟ Γύμνασις – ΑΟ Κεφαλληνίας 1-6.

 

 ΤΕΛΙΚΟΣ

Νάπολη- Άτλας 3-4.

 

 ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement